Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakın bakın! omg wtf pwnzor!! jıhad elmohammad!


kanix

Öne çıkan mesajlar

ya böyle birkaç embesillik tarzı hareketler yapanlar var, hala insanları kışkırtma amacı bulunan . bu konular hakkında bilgileri yok sanırım, ya neden hala muhammedin resmi olan siteleri, türklerin alakalı olduğu sitelere açıp " bakin şöyle yapmişlar koyun ..larina!"

hangi mantıkla açıyorsunuz ki bunları, adamların amacına hizmet etmeye çalışan birer casus gibi.biraz susup da akıllılık etmek yerine doğuda yaşayan bir arap veya başka bir insan gibi çabucak kışkırtılmak yerine (ki bu durumda avrupalı danimarkalı kurnaz durumuna, zeki durumuna düşüyor) neden susup da , "hah, enayilere bak, peygamberimize laf etmiş.uğraşsın bakalım gavur, nereye kadar gidecek bu terbiyesizliği, gereken makamlar cezasını verir nasıl olsa" diyemiyorsunuz da buraya gelip sonu kitlenmek olan topicler açıyorsunuz.

ben isterim ki, o danimarka sitesi kapanmasın ve daha da ünlensin. nasıl olsa mantıklı insanlar dünyada çoğunlukta, amerika insanı bile arka çıkar.yüksek makamlardan bir cezası olur veya olmaz.ben takmam işte kardeşim, peygamberimiz herhangi bişey değil, peygamber o, birisi gelip laf etti diye öyle olacak değilya.cezasını ya burda ve cehennemde alır, yada sadece orda alır.

zarar vermek , hacklemek gibi şeylere gelinmesi için, o tarafın laf etmesi değil saldırması gerekir.annene küfreden birisinin adresini almaya çalışıp evine gidip dövmek ister gibi davranılmaz yabancılara.belki monitör delikanlısısınızdır forumdan artistlik yapıyosunuzdur orasını bilemem, ama adam olun önce sinirlendirmeyin insanı.omg...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...