fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 siteden client ı çektim. yükledim oyunu patch yapmamı söyledi. evepatch3807-3896 patchini autou.pdate le çektim. fakat tamamlanmıyor resimdeki gibi kalıyor. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 14:20 tarihinde, fir3blad3 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://www.eve-online.com/patches/patches.asp yada direkt http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepatch3807-3896.exe burdan kendin indir otomatik patch sorunlu.herkes birden yüklenmiştir muhtemelen ve server zorlanıyorsur.en son yamayla yeni ırklar eklediler ve herkes yeni alt karakterler yada 2.hesap açıp onları deneme paşinde.bu arada serverlar bazen gelip gidiyor haberin olsun izdihamdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yazmayı unutmuşum. dediğin yerdende çektim. yine aynı yerde takılıp kalıyor.başka bi çözümü yokmudur bu işin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oyunu sildim yükledim hala aynı şekilde bekliyor yama yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yamayı bi daha çektim. yüklerken aynı yerde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 pek teknik bi cevap olmicak ama yükleme klasörünü değiştirip denesen bide.c:/ccp/ diye degilde baska bi yere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 maalesef onuda denedim. tek denemediğim şey client ı tekrar çekmekti oda yemiyo açıkçası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 valla biraz baktim çözümü varmı diye,baya bi ağlayan var offical forumda.senin gibi problem olmuş onlardada.heralde çözülür yakın zamanda. http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadid=302715 [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 00:12 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 adamların bi sövmedikleri kalmış. oyun da bu kadar problem yaşanıyormu hakkaten yaw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 normalde sorun olmuyo pek,yani bende yeni sayilirim 3ay olacak ama sorunsuz genelde,sadece patchlerde böyle 1 gün falan gidip gelme uğraşma oluyo.e 20k oyuncu oluyo serverda aksama dogru.abartı bi rakamdada kullanıcı var,15-20 kiside sorun cikmasi aslinda süper rakam ama başına gelince küfür ediyo insan tabi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 client ı bi daha çektim. haliyle yama yapmama gerek kalmadı. ilgilendiğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar