chagy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 doğal olmayan ancak harika manzaraya sahip olan şelale.. işte yapımından bugüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 güzel yermiş ben heo dogal olarak biliyodum iyi oldugu ögrenmek lazim gerçekleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 doğal gibi durmuyo zaten resimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yahu niagara şelalesi doğal bi şelale... bu ya başka şelaledir ya da niagara şelalesini besleyen nehire bişiler olmuştur... benim bildiğim niagara doğal yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 vay be! bende doğal olarak biliyordum. güzel yapmışlar tabi yapmaysa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hakkaten ya niagara doğaldı benim bildiğim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 1969 yılında erozyon kontrolü için durdurulmuş. 1-2 ay o yüzden susuz kalmış.[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 12:47 tarihinde, OffChu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sondan bir önceki resim baya hoş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 photo şop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bana bir fıçı verin!!!11 doğal olmasa literatüre dünyanın en yüksek şelalesi diye nasıl girsin(ben mi yanlış biliyom yoksa kelime oyunu mu var doğal olmayan falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aslında kanada ve amerika olmak üzere 2 ayrı yerden akıyor. :) muhtemelen güzel olan kanada tarafı. said: 1969 - in a us$1,500,000.00 project, the u.s. army corps of engineers builds an earthen dam to shut off the american falls and study erosion problems. it is decided to let nature take its course. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zaten belli resimlerde amerika tarafı kesilmiş,doğal olmamaktan kastımsa skazılıp dikleştirilmiş olmasından,yoksa tüm şelale ve nehir kolları tabiki tamemen doğal. ayrıca kaynak lha idi unutmuşum yazmayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gavur yapiyo yya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aaa ben doğal sanıyodum, feci hayal kırıklığına uğradım. zaten bu amerika lıların alayı sahtekar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Zaten doğal... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o deil de şu son resimdeki düzene bak aynı simcity 4 gibi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 said: st_dreamer 03 mart 2006, cuma - 12:55 tarihinde demişki: ... doğal olmasa literatüre dünyanın en yüksek şelalesi diye nasıl girsin ... en yüksek şelalesi değilki. oldukçada alçak. ama çok geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 angel şelalesi 979 m uzunluğunda dünyanın en yüksek şelalesi,niagara'dan 15 kere daha yüksekmiş. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 16:06 tarihinde, chagy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben doğal olarak biliyordum ama böyle fotolarını ilk kez görüyorum çok guzelmıs gorunusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 obarey 1 km şelale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 mükemmel. orda yaşamayı hayal ettim de. vay anasını. ve izninizle ohannesburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bide yaygara şelalesi var gerce ama o ayri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 çok ses yapıyodur insanın çişi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nem çok fasladır heralde ordaki bolgede yaşam zor olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 said: çok ses yapıyodur insanın çişi gelir. yoruma bittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar