echelon Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gecen gun oyuna girmek istedim ama banlanmısım nedeni bilmiyorum forum lara baktıgımda ban listesinde adım vardı tool kullnamısm diye yalnız ole bise kullanmadım bunlar canları i,steyincemi banlıyorlar ya yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 can sıkıntısına adam banlaycaklarini pek sanmiyorum bence daha once kullandigin fraps ile kanitlanmis birseyler vardi ki ban yemissindir. kimseye gozunun ustunde kaşın var diye ban atmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tool ne? [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 13:16 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sadece tool değil o hack tool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 türkçe karakterli ismi olanları banladılar bazılarına türkçe karakter bazılarına hacktool hede hödö dediler 9xx kişi türkçe karakterden banlayamadılar sadece o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 koxp kosp kullananların useridlerini bir şekilde buluyorlar ya da göz boyamak amaçlı birkaç tane bulup banlıyolar yada tamamen rastgele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar