shippy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dolis bak bu adamlar zamanında nebula northda en iyi guildlerinden birine sahiptiler(artık editmi kendi güçlerimi bilemicem ^^)bunnar şimdi wowda birleşmeye kasıo olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 said: delidumrul demis ki: ...mc falan yapmayi dushunmuyorum direk bwl den bashlanicak... ozguven guzel birsey tabi. kolay gelsin, basarilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 random oyuncular ile mc yapilan bir serverda mc yi baz alarak oynayacak olsaydim hic bu ise kalkishmazdim. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 19:33 tarihinde, Delidumrul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bl de oynamaktayım fakat böle bi proje varsa sorders olarak geri dönmek isterdim aslında metalon yerine twp kuralım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 simdi ne oluyor biz bir 2 arkadas merak ediyoruz yani metalondan deiliz ama eger turkler olarak bi serverda baslanacaksa bizde varız yani yardım amaclı cunku kasmak icin ortam arıyoruz bizde toplam 4 5 kisi varız daha ayrıntılı haber bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bende varım ne kadar nub da olsam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 warızda milletten ses soluk cıkmıo heralde patladı buda her zamanki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 kalitzburg, burada giristikleri olay hadi türk guildi kuralim degil metalonu tekrar kuralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ha tamm anladımda yani merak ettik bizde bisiler yapalım istioruz bi acıklama pls dikkat ederseniz topicte iyi bir acıklama yok o yuzden yani kızmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben de varim ama usteyim asda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bizde metalbeş açarız rakip oluruz bunu okuyan herkes ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yav sizler tempest da deilmiydiniz nie cıktınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bizler twp idik tempest degil ayrıca o bronx ve rudların eski guildi tempus du :) hala yarm yamalak hatırlıom tabi uo daki guildden bahsettiysen bu arada :d [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:40 tarihinde, whissinn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yok tempest ten kasti mag daki se7en/pain train in yeni adi olan tempest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 twp hatirlamadim ben. tcv idik biz bir ara delidumrul'la. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oyunlar girdi birbirine twp dedigi the wicked priests bende translator oldum arada ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oyunu bırakmamis olsam gözüm kapalı gelirdim, yine de basarilar deli :) belki bi gün baslarsam yeniden ilk sizin yaninizdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @dana sen nasil trasfer oldun, wendigo ve diablesse nickleri bende hangi nickle trasfer oldun. nick satilir ehem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @deliklidana adam translator demiş transfer değil. yani tercüman oldum demiş. uykusuz zamanlarında sağa sola yazı yazma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 anakart'ım gelsin akıyorum dedem.. bwl köpeğin olsun yığarız ayaklarına aehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ehahaha 07 mart 2006, salı - 07:05 eh normaldir abudik gubuidik saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 metalonun kapısı eski düşmanı [god's scourge] aka [guardians of buc's] guildine de açıksa gelirim.. ee arada saf değiştirmek de lazım. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 16:44 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ana twp the wicked priests ti doru tcv idik the chamber of virtue :d karıstırmısım wow guildi ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu vent isini halledicem pfft dede biliyon bu aralar benim kizla aramda cok buyuk olaylar yasaniyor zor durumdayim amk verdiginiz advicelari uyguluyoruz gelisme var gibi, bu cumaya kadar venti halletmis olurum benim pingim iyi olsun diye us de mi kursak venti hehe zaten oyunda en cok pingi ben aliyom gay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 umh actim vent serverini bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar