Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dolis bak bu adamlar zamanında nebula northda en iyi guildlerinden birine sahiptiler(artık editmi kendi güçlerimi bilemicem ^^)bunnar şimdi wowda birleşmeye kasıo olay bundan ibaret.
Mesaj tarihi:
random oyuncular ile mc yapilan bir serverda mc yi baz alarak oynayacak olsaydim hic bu ise kalkishmazdim.

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 19:33 tarihinde, Delidumrul tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
simdi ne oluyor biz bir 2 arkadas merak ediyoruz yani metalondan deiliz ama eger turkler olarak bi serverda baslanacaksa bizde varız yani yardım amaclı cunku kasmak icin ortam arıyoruz bizde toplam 4 5 kisi varız daha ayrıntılı haber bekliyoruz
Mesaj tarihi:
bizler twp idik tempest degil ayrıca o bronx ve rudların eski guildi tempus du :) hala yarm yamalak hatırlıom tabi uo daki guildden bahsettiysen bu arada :d

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:40 tarihinde, whissinn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
metalonun kapısı eski düşmanı [god's scourge] aka [guardians of buc's] guildine de açıksa gelirim.. ee arada saf değiştirmek de lazım.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 16:44 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu vent isini halledicem
pfft dede biliyon bu aralar benim kizla aramda cok buyuk olaylar yasaniyor zor durumdayim amk
verdiginiz advicelari uyguluyoruz gelisme var gibi, bu cumaya kadar venti halletmis olurum
benim pingim iyi olsun diye us de mi kursak venti hehe
zaten oyunda en cok pingi ben aliyom gay gibi
  • Yeni Oluştur...