kafadar Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu nedir arklar ya hafdada 4gün restart atıorlar yada wipe yapıyorlar.onlar yüzünden adam gibi kasamıyorz.pre alıorz onunlarn sayesinde günü bitiyor.0a 0 elde var 0.hergün ben sabaharı kalkıp knıghta girmeye çalışdığımda hep server ya res.. yada wipe oluyor.önceden hafdada 2 kere flndı şimdi oyuncak ettiler.anladık fazla düpe var ama hafdada 2 kere yapsalar olmazmı?bıktım vallahi ya çoluk çocuk oyuncağı yapdılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oeh be amma dert etmissiniz oyun lam oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bıraktım rahatım valla ;) arezde satılık +7 dual mirage dagger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ttabiki dert bağımlılık oldu bırakamırm ve beklemekden içm dışına çıqdı bu serverlar hafdada 96saat kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 abart yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 marlon hazır ortalıkta pek mod yokken patlatalım şu topici x)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok abi isiim olmas :] sennde hobi oldu iyice bole topic patlatma filam >_< [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 09:53 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 96saat=4gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar