Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sörrf yaparken para kazanın en çok kazandıran site


egemen_i

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar internette surf yaparken veya bilgisarınız açıkken ekranın üst tarafında bulunan küçük bir reklam alanı sayesinde para kazanıyorsunuz. nasıl mı oluyor vericeğim linkten siteye üye oluyorsunuz adresinizi ve isminizi yazıyorsunuz daha sonra site sizi download penceresine transfer ediyor. oradan cashfiesta programını yükleyip açıyorsunuz ve bilgisayar ekranınız üst köşesinde artık bir reklam bar'ı var sürekli o barda reklamlar çıkıyor ( yaklaşık kayıtlı 100.00 site ). o reklamlara tıklamanıza gerek yok sadece yukarda dursun yeter yanlız barı kapattıgınızda ve küçülttüğünüzde para kazanmanız durur. herneyse ne kadar para kazandığınızı cash fiesta points yazan yerde görebilirsiniz orada sürekli artan bir sayı var ve o sayı 30.000 olduğunda siz 50 dolar kazanıyorsunuz. 50 dolar olduğunda çek adresinize postalanıyor, bende başka bir forumda okudum onların yalancısıyım gelmiş onlara çek öyle diyolar başkalarına referans verdiginizde referanslarınızdan da bir miktar kazanıyorsunuz. girin deneyin bende yeni denemeye başladım merakta etmiyor değilim bakalım çeki yollıcaklarmı. çekler amerika içi 7 gün içinde, yurt dışı 15 gün içinde ulaşıyormuş. 1 ay boyuncu o bar hep açık kalırsa 1080 dolar gibi bir rakam kazanıyorsunuz ve bunları referanssız hesapladım referans arttıkça bu sayı katlanıyor. en az 5 referans yapsanız 4-5 bin dolar ediyor. günde 4 saat internette kalsanız 1000 dolar fena para değil. denemesi bedava garantisi varmı yokmu görücez.

link;
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=egemen_i

bu linkten üye olursanız sevinirim size duyurduk biraz hakkımız var heralde . çeki yollamazlarsa gider basarız mekanlarını

not; bu siteye 3milyon kullanıcı kayıtlı siz para kazandıkça o sitede komisyon alıyor o yüzden doğruluk ihtimalina inanıyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...