egemen_i Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 evet arkadaşlar internette surf yaparken veya bilgisarınız açıkken ekranın üst tarafında bulunan küçük bir reklam alanı sayesinde para kazanıyorsunuz. nasıl mı oluyor vericeğim linkten siteye üye oluyorsunuz adresinizi ve isminizi yazıyorsunuz daha sonra site sizi download penceresine transfer ediyor. oradan cashfiesta programını yükleyip açıyorsunuz ve bilgisayar ekranınız üst köşesinde artık bir reklam bar'ı var sürekli o barda reklamlar çıkıyor ( yaklaşık kayıtlı 100.00 site ). o reklamlara tıklamanıza gerek yok sadece yukarda dursun yeter yanlız barı kapattıgınızda ve küçülttüğünüzde para kazanmanız durur. herneyse ne kadar para kazandığınızı cash fiesta points yazan yerde görebilirsiniz orada sürekli artan bir sayı var ve o sayı 30.000 olduğunda siz 50 dolar kazanıyorsunuz. 50 dolar olduğunda çek adresinize postalanıyor, bende başka bir forumda okudum onların yalancısıyım gelmiş onlara çek öyle diyolar başkalarına referans verdiginizde referanslarınızdan da bir miktar kazanıyorsunuz. girin deneyin bende yeni denemeye başladım merakta etmiyor değilim bakalım çeki yollıcaklarmı. çekler amerika içi 7 gün içinde, yurt dışı 15 gün içinde ulaşıyormuş. 1 ay boyuncu o bar hep açık kalırsa 1080 dolar gibi bir rakam kazanıyorsunuz ve bunları referanssız hesapladım referans arttıkça bu sayı katlanıyor. en az 5 referans yapsanız 4-5 bin dolar ediyor. günde 4 saat internette kalsanız 1000 dolar fena para değil. denemesi bedava garantisi varmı yokmu görücez. link; http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=egemen_i bu linkten üye olursanız sevinirim size duyurduk biraz hakkımız var heralde . çeki yollamazlarsa gider basarız mekanlarını not; bu siteye 3milyon kullanıcı kayıtlı siz para kazandıkça o sitede komisyon alıyor o yüzden doğruluk ihtimalina inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 böyle bir şey gerçek olsa 10 bilgisayar atar eve, 10 tanede tel ve adsl hattı dayar geçimimi sağlarım... ki bana pek olmaz bir iş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sallamasyon, boşa kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bencede olay sallamadır... öyle olcak olsa o şirket yada firma herneyse batar... millet zengin olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kazandım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bende denicem de kota filan dolarmıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zengin olma tutoriali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 paraya para demiyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bırakın boyle seylerı 15 gunde 50 $ ben sıze verıyım bır daha acmayın boyle konular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 benım arkadas denemıs gercekten oluyormus sımdı bende denemeye basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ahah razu msn de az once sordum dalga gectin ya benle ne adamsın:) yannız egemen arkadasımızda referans yerıne kendı ismini cakmıs direk çakall:d [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:40 tarihinde, Cuma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kazanacam manileri sabrinayla dünya turunca cıkıcaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 uzaya gidicektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 param yetmez ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 biraz hakkımız var heralde ondan referans yazdım kim duyurdu size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bi yamuk olmasın bak sitede virüs hesabı felan ? bizim dosyaları uçurmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bakmaya başladım şimdi. bi yamuk falan yoktur inşallah. sözleşmenin tamamını okuyacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oku bizede haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar