demise666 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 merak etme end bugün bi daha kurarım parti yine basarız yine çekersin video;) hem ne dedim sen bana yolla o videoları ben hallederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kanka adamları gordun demi ula adamlar 30 dk scrolllar bitene kadar bırakmadı pesimizi bide no ks diye pm atmaları adamı delirtiyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 salla xd ehueh mage partisi psikopattı biz gidene kadar temizlemişler her yeri xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bugun aksam cekcem artık videoyu yeter bu işkence xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 durun durun parabola_ ben gidene kadar video yu tmmlarsa ben bi video koycam bomba :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bomba derken nasıl bomba bunun gibimi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 endless auahuah bu gun dediydin ya bizim clan ne zmn messenger of pathos cikartmisda kesmis diyene sen aresde deilmisin ? bizim bahseddigimiz heaven clani cypherdaki orc olandi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok kanka aressde ya herkez genellikle burdakiler heaven diyince direk bizim clan geldi aklıma ondan xd bu arada dc yedim :s 12 kadar gelmez artık garanti xd notice gecti tam okuyamadım ne yazdıgını :s [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 08:06 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 server bakim icin duscek dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 maradona gecmistim dikkat etmedim o zaman gece gelir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ehuhe ben gidiom ya ondan kapattilar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tamda gazı aldım 64 e kasmaya baslamıstım %6 bile olmustum yalan oldu bugun :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 euheuhe isalla bi hafta gelmezde ben gelene kadar 64 olmassin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 preimum hiç almadım ama yinede kasılıyo bence istemekla alakalı gerci ama 1 haftada cok zor atlamak ortalama 20 gun faln surer gunde %5 aldıgımı hesaplarsam xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben premium son iki aydir aliorum ondan once almamistim onuda zaten server a rahat giriyim diye aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 65 den sonra dusunuyom ben almayı xd uzun sure içindeki hesaplardan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 baya yararli aslinda ya bronze aliorum ben oldumu pek exp gitmio rezz gelince gele nerdeyse kaybetmiomussun gibi bisi exp de %20 fazla gelmesi filam hepsini gectim server a giris icin saatlerce ugrasmak zorunda kalmiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lvl 67 oldum premiumsuz xd şimdi %49 um. geçenlerde alıyım dedim ilk aldığınız premium u bilgilerini kullanın falan diodu. oyundan açtım power up ı orda da master ve visa kart a şuan için hizöey veremioruz dio illaki paypal lazımmış bende salla dedim. ne güzel fp düşürüyoum +7 basıorum 2 haftada +7 fp lerden 800 mil. para yaptım. kahrolsun premium a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kredi kartı numarası falan veriyosun ya biraz ondan tırsıyom ben aslında bide sadece 1 kere bronze uyelik alan adamdan 4 kere gold cekmisler bunları falan duyunca birazdaha bekleyim diyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 artik kac kere alirsan o kadar gun eklio mesela 3 kere ust uste alirsan 90 gun pre oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bende cok duydum adam lvl 68 olmus 1 kere bile preimum almadım diyo aslında sabırlı olursan preimumsuzda kasılır ama tek sorun olunce oluyo işte xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya ama adam simdi preli olsaydi 67 diil 68~69 olcakti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 70 olursa preimumsuz id block yer kesin xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eet o nedir ya ole bisi var premium bi kere alinca bi daha almassan banlanirmissin gibi bisey duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 verseler alcam ama vermiolar. bi ara lvl 70 olanların premium almak zorunda olduklarını falan duymuştum ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar