Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

videolar hakkında ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
endless auahuah bu gun dediydin ya bizim clan ne zmn messenger of pathos cikartmisda kesmis diyene sen aresde deilmisin ? bizim bahseddigimiz heaven clani cypherdaki orc olandi =]
Mesaj tarihi:
yok kanka aressde ya herkez genellikle burdakiler heaven diyince direk bizim clan geldi aklıma ondan xd

bu arada dc yedim :s 12 kadar gelmez artık garanti xd notice gecti tam okuyamadım ne yazdıgını :s

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 08:06 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
baya yararli aslinda ya bronze aliorum ben oldumu pek exp gitmio rezz gelince gele nerdeyse kaybetmiomussun gibi bisi exp de %20 fazla gelmesi filam hepsini gectim server a giris icin saatlerce ugrasmak zorunda kalmiosun
Mesaj tarihi:
lvl 67 oldum premiumsuz xd şimdi %49 um. geçenlerde alıyım dedim ilk aldığınız premium u bilgilerini kullanın falan diodu. oyundan açtım power up ı orda da master ve visa kart a şuan için hizöey veremioruz dio illaki paypal lazımmış bende salla dedim. ne güzel fp düşürüyoum +7 basıorum 2 haftada +7 fp lerden 800 mil. para yaptım.

kahrolsun premium a.q
  • Yeni Oluştur...