Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

videolar hakkında ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arama yaptım fakat bulamadım elimde cok program var ama iyi bir sonuc alamıyorum muzik ekliycem kesip yapıstırcam video formatını degiştirebilcegim daha dogrusu video hazırlamamı kolaylastırcak bir program lazım bulamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim....
Mesaj tarihi:
xp de movie maker diye bi program var o isine yarasa gerek

biz cektik bu gun parabola_ ile frapsdan doru cikmisi 1.3 gb ver kaplio auhauh

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 05:37 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o zmnlar prisonerde olabilir o staff yada onlar bi mage i vardi tristam macnee mi ne ola bisidi onda da vardi sanirim yada o fear claaninin edit charlarindan birinindir (bilen bilir _mod3m arkadaslarini bi clana toplamis itemlarina bilmemnelerine yardim ederdi arestides in warrior i bacardi511 mi ne vardi o da o clandaydi...)
Mesaj tarihi:
hehe falla bende benim +8 elixir i o zmnlar yapmistim hala duruo =)

sonra hmn gidip troll king e dalmistim euhueh ss i filamda vardi xd

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 06:06 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
onceden orcdum 62 lvl assain yaptım bıraktım sonra bir sure ara verdim oyuna tekrar mage actım devam ettim ama bu sefer human olarak xd

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 06:15 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bugun clandakilrele toplandık video cekelim dedik nrg diye bir clan adamlar besimizi bırakmadı harpy bastık arkamızdan geldiler troll bastık arkamızdan geldiler bide pm atıp ks yapmayın eziqler demeleri yokmu adamı delirtiiyo xd

humanlarda bu tip adamlar git gide cogalıyo :s

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 06:35 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

ahaha orclardada var be abi az once olan olay dt buldum clandan caardim gec kaldilar bunlar basladi dt oluodu dayanamadim vurdum 1 tane adam drop mu alamadi artik napti bilmiorum bana dediklerine bakin xd

• Yeni Oluştur...