endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arama yaptım fakat bulamadım elimde cok program var ama iyi bir sonuc alamıyorum muzik ekliycem kesip yapıstırcam video formatını degiştirebilcegim daha dogrusu video hazırlamamı kolaylastırcak bir program lazım bulamadım bilgisi olan yazarsa sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xp de movie maker diye bi program var o isine yarasa gerek biz cektik bu gun parabola_ ile frapsdan doru cikmisi 1.3 gb ver kaplio auhauh [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 05:37 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 işte onu falan kucultcegim yani video formatını degiştircek falan bir program lazım movie maker ile yapamıyosun hepsini :p marlo sana hediye bu xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 anaaa benim ek ile harpy kastigim zmnlar orda ben varmiydim yaf o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 staffı koyan sensin orda zaten xd movie makerde kaydediyom farklı format oluyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok lam benim elime hic lycoan staff gecmedi ki ueheuxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xd 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o zmnlar prisonerde olabilir o staff yada onlar bi mage i vardi tristam macnee mi ne ola bisidi onda da vardi sanirim yada o fear claaninin edit charlarindan birinindir (bilen bilir _mod3m arkadaslarini bi clana toplamis itemlarina bilmemnelerine yardim ederdi arestides in warrior i bacardi511 mi ne vardi o da o clandaydi...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 the others de bir magedeydi bu xd [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 05:54 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 the others diye orc clan i hatirlamiom :s ole human vardi burda fm leaderdi xd the others in clan sitesi gibi biyerdi o zmnlar pati xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xd ne zamanlardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hehe falla bende benim +8 elixir i o zmnlar yapmistim hala duruo =) sonra hmn gidip troll king e dalmistim euhueh ss i filamda vardi xd [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 06:06 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 magenin hpsine dikkat et orda 1600 hp var ama 1200 zaten buff xd marlo video hakkında bilgin varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 auhauha efet gordum yaf komedi bende o zmn a kadar mp taki takardim sonra hp yaptiydim video isini bende bilmiorum fraps 98 de calismio xd yeni bilgisayar olursa isalla orencez tk ya daldigim resmide buldum ueheuh ahanda http://img489.imageshack.us/img489/4836/camxd4lc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sen eskiden orcmuydun endless? bu char senn mi resimdeki? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 onceden orcdum 62 lvl assain yaptım bıraktım sonra bir sure ara verdim oyuna tekrar mage actım devam ettim ama bu sefer human olarak xd [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 06:15 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oeh niye birakion abi duruosa gel hmn orc ol human sux :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 2 k chash cok yaw xd preimum bile almamısım bu gune kadar o kadar para vermek zor gelir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok be abi human oynanmaz bundan sonra aliver 2k cash nolcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aslında zamanında karizma clanı yapmıstı hepsi orc olmustu oyle duurm olsa hiç durman orc olurum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oh oh oh iyi iyi gel gece pk yapariz :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bugun clandakilrele toplandık video cekelim dedik nrg diye bir clan adamlar besimizi bırakmadı harpy bastık arkamızdan geldiler troll bastık arkamızdan geldiler bide pm atıp ks yapmayın eziqler demeleri yokmu adamı delirtiiyo xd humanlarda bu tip adamlar git gide cogalıyo :s [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 06:35 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ahaha orclardada var be abi az once olan olay dt buldum clandan caardim gec kaldilar bunlar basladi dt oluodu dayanamadim vurdum 1 tane adam drop mu alamadi artik napti bilmiorum bana dediklerine bakin xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 humanlar cekilmiyo artık valla orc olma işlemlerine baslıycam gibi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar