Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kaç senelik dm siniz hangi kural versiyonlarini çok iyi bilip oynatirsinz hangi konularda berbatsinz hadi bakalim pati dungeonmaster lari anlatin brz ben saymıyorum yıllari :) kitaplarida eheheh ;)
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sen saymıyorsunda biz niye sayıyoruz :) walla uzun senelerdir dmlik yapıyorum,setting olarak uzamanlığa göre sıralarsak; 1-D&D: Dragon Lance 2-Alternity : SC Universe 3- Whitewolf: Vampire the Masq. 4-D&D: Modern Age
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben bu konunun altında gizli bir dm bulup oyun oynayalım topici sezdim =) dm olmayı hiç sevmem ben oyuncu olmayı seviyorum. ama bazı şeyleri değiştirebmiyoruz ne yazıkki =)
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaw artık d&d yapmıyorum...muhteşem bir dm le kendi dunyasında oynuyoruz...oyuncu alınır...
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 8 sene ad&d 2nd edition eski sistem. eski toprak. en sağlamı...
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ehhehe eski iyidir yaw ama çagada uyum saglamazsak dinazorlaşiriz ..val bunu farketitigmde baya geç olmuştu ama şimdi çok şükür :d ee kimler diem ötsün bakem .. oynatsın bize demicem
Mephiston Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gerçeği çok uzaklarda arama eski dost :p frp ile tanışmam 1994-95 flndı sanırım... bundan 2-3 sene sonra dmliğe başladım... eheh... valla ad&d sistemi,3e,saga sistemi oynadım oynattım bi ara,white wolf da bilirdim ama kuralları değiştiğinden beri bilmiyorum :( camp set. dersek de fr,planescape,dragonlance fln falan + kendi dünyalarım var... :d ve sıkılmaktan yaklaşık 4-5 senedir de aktif dmlik yaptığım söylenemez kısa oyunlar hariç...
Mathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 al sana deneyim :p http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?act=attach&type=post&id=2091
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mathias siz nerde oturuodunuz bi tam adresi versene evde yogurt kalmamis bi kase almaya gelem size:p tamam igrenç ötesiyim kabul:d
Mephiston Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 mathias bişi sorcam en üstteki kutu ne?
Öne çıkan mesajlar