Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 haiku olabilir mi ki¿ şiirimsi bişi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cabbarjuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayko deyınce aklıma elonata kuulata kuuulata kuulata he... diye bı sarkısı gelıyor bıde elınde tefi vardır tefsiz cıkmam abi dercesine :dd:d:d [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 02:15 tarihinde, Cabbarjuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bence hayko, insanın kendine yakışanı giymesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 seb-i yelda ya benzicek simdi buda =) gece zaten zar zor yattim ogrenemedim diye kafayi yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 söz gümüşse sukut altındır diyorum arkadaşlar. boş muhabbetin dibine girmişsiniz helal olsun. türkçe bir kelime değil. büyük ihtimalle kendisinin uydurduğu bir söz. gidip hayko cepkin'e sormak lazım. ancak ansiklopedi karıştırıp bu kelimeyi kafana takmana gerek yok. sıkmıştır belki ismi. al mesela benim de adım: kingon cetar anlamı var mı, yok. şimdi sıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 high-koh demek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @warhero adamın kendi ismi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayko kendine yakışanı giymek demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayko: the one who loves to hate people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 japonca'dan arak bence. veya uruk-hai-ko gibi. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain_In_The_Arse Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 isim deil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hayko genco erkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 20 dk dır konu dışına kimse bişi yazmamış. doom day has come to this world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kendisini sadece bir ayakkabı markası olarak biliorm hatta sanırım böle ilginc ayakkabılar uretio bu hayko:bugune kadar gorduklerimin biri mor digerii tarif edilemez bi renkte idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar