kalkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaşlar, boğaziçi'nde okuyup da magic oynayan varsa temasa geçsek, trade yapsak, turnuva düzenlesek filan, hoş olmaz mı? ne dersiniz? ilgilenenler için, msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bogazicine cok yakın oturuyorum, en son invasion fln almıstım galiba set olarka yani eskilerden kaldı baya. ama adam bulur da expanded yaparım diyosan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 boğaziçinde okuyourum ama magic hiç oynamadım üzgünüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 VAR AMA VERMEM. VAR AMA EVDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ama boğaz ıcınde okuyosun dimi mortis Boğaz içilisin yanı gr@l sın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Cüce yazdıklarının aynısını ben de düşündüm de yazmaktan vazgeçtim sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Great minds think alike Kojirom [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:40 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 cüce bir fenomensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hayır değil. Eğer bu konu, sallıyorum, koç üniversitesinde okuyup magic oynayan var mı şeklinde olsaydı, ve mortis koçta okuyo olup aynı mesajı atsaydı, o zaman hiç tepki çekmezdi. Boğaziçinde okuyanlara karşı her zaman, en yüksek puanlı üniversitede okuduklarından dolayı oluşturulan bir baskı var. Sanki her boğaziçili bunu belirttiği zaman artistlik yapıyormuş gibi bir kanı var. Ya da her boğaziçili, boğaziçinde okuduğu için kendini dünyanın 1 numarası sanıyormuş gibi... Aksine, mesela ben boğaziçi üniversitesinde okuyor olduğumdan bahsetmekten rahatsız oluyorum sırf bu psikolojiyle yaklaştığı için insanlar. Bunun psikolojisi nedir, kıskançlıktan mı böyle olur, çekememekten mi yoksa artist bir çok boğaziçili görmekten gına geldiğinden mi falan hiç bilmiyorum. Ama emin olun, şu mortisin dediğinde en ufak bir artistlik kısmı yok. Gayet normal bir mesaj atmış. Konuya gelince, ben geçen seneye kadar oynuyordum, çok kısa bir süre limited oynadım baya, dissentionla falan beraber bıraktım. Abim oynuyor ama o da geçen sene mezun oldu :) Kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 artist bir çok boğaziçili var (bkz: ardeth) şaka bir yana, bir ihtimal (ki ufak bir ihtimaldir bu, öğrenci işleri koordinatörlüğünden dönmesi ihtimali vardır) fantezi ve bilimkurgu kulübü kurulması söz konusu okulda. kurulursa bunun koordinasyonu da yapılır elbet orada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Artist bir çok boğaziçili var, kabul. Ama bu boğaziçi üniversiteli insanların okullarını belirtmelerini bile artistlik kabul etmek anlamına gelmiyor bence. Sıkılıyoruz ben ve bir çokları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yapsınlar artislik ki yapıyolar,haklarıdır da. ama ezmode seklinde değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 derya, o msg ın bu topici acan kisiye en ufak bi faydası yok, yazılmasının da gerekliligi yok, hangi okuldasın diye soran veya okulları tartısan, okullardan muhabbet eden kimse de yok. kısacası gereksiz bi msg, bu yuzden bence dedigin gibi bi masumiyet de yok o msga cevap olarak " ee bizene akü " denirse kimse yadırgayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ayrıca sen smdi koctakileri neden ezdin, sende de aynı onyargı var demekki, koctaki bisuru insanın uzerinde de en pahalı okulda okudugu icin " baba parası yiyici, torpilli girici, dusuk puanlı ogrenci " fln gibi etiketler var. cogu da dogru, buyuk cogunlugu. e ama bende kocta okuyorum, yaptıgım puanla bogazicine de girebilirdim ama fizige girip de sac dokup 15 sene sonunda okuldan atılmak istemedigim icin girmedim, kocta girdgim bolumde de 0.8 puanla burs kacırdıgım icin paralı okuyorum ( goddamn indr engr ) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:39 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 mortis bişi yıldır tanıdığım aynı sınıfta okumuşluğum cok sevdiğim biridir, hanı bu kadar mortis bişi yıldır tanıdığım aynı sınıfta okumuşluğum cok sevdiğim biridir, hanı bu kadar üzerine konuşulucağını düüşünmiştim o mesajın. Mortis kocda okusada yazardım, veya mortis yerine orda alınganlık etmiyceğini düşünceğim ehrhangi başka biri olsada. Ne o ahva atmak için yazmış, nede ben ayar vermek için, o mesaj atıcak bi yerler arıyomuş burayı bulmuş atmış bende eğlenmişim işte. fabrika değilki burası forum, evet o mesajın topiğe bir yararı olmıyabilir ama %100 verimlilikle yürüycek değil ya her şey, sohbet ede ede konuşuyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yararlı olsun demiyorum ben de. ama senin saka mayietse söledigin sözde de gerceklik payı var izlenimi veriyo, yararsız oldugu icin, ciddiyetle söledigini dusunursek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Arkadaşınsa zaten sorun yok canım :) Koç'u örnek vermemin sebebi de öylesine bi üniversite. Sabancı olsun, Bilgi olsun, itü, ytü olsun, fark etmez. Hiç bir amacım yoktu koçu seçerken. Hiç bir insana da okuduğu üniversiteden dolayı önyargım olmaz bunu da bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ayrıyeten, senin bu attığın mesajların da topiğe herhangi bir faydası yok farkındaysan. Her mesajı topiğe faydası olsun diye atmıyoruz, geyik yapıyoruz. bu arada benim öyle gaza gelip yazmamın sebebi, son zamanlarda bu durumdan çok müzdarip olmamdır, başka bir şey değil. Sadece yazmak istedim, buraya denk geldi canlı örneği varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 LANET OLSUN DERVİŞOĞLU DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 O zaman bu gözyaşları "boğaziçiliyim diye dövüyolar abiler" diye duygu seline kapılanlar için gelsin: QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oha şimdi ilk defa baktım o mesajı attıktan sonra, neler dönmüş be arkamdan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mortis rezalet bir adam, bacagina beton baglayip aticaksin bogazicine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bogazicine girdin ama hala adam olamadin mintax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bu topiin adı Mortis olsun burda çıplak fotoğraflarımı yayınliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar