Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boğaziçi'nde magic

kalkin

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
hayır değil. Eğer bu konu, sallıyorum, koç üniversitesinde okuyup magic oynayan var mı şeklinde olsaydı, ve mortis koçta okuyo olup aynı mesajı atsaydı, o zaman hiç tepki çekmezdi. Boğaziçinde okuyanlara karşı her zaman, en yüksek puanlı üniversitede okuduklarından dolayı oluşturulan bir baskı var. Sanki her boğaziçili bunu belirttiği zaman artistlik yapıyormuş gibi bir kanı var. Ya da her boğaziçili, boğaziçinde okuduğu için kendini dünyanın 1 numarası sanıyormuş gibi... Aksine, mesela ben boğaziçi üniversitesinde okuyor olduğumdan bahsetmekten rahatsız oluyorum sırf bu psikolojiyle yaklaştığı için insanlar. Bunun psikolojisi nedir, kıskançlıktan mı böyle olur, çekememekten mi yoksa artist bir çok boğaziçili görmekten gına geldiğinden mi falan hiç bilmiyorum. Ama emin olun, şu mortisin dediğinde en ufak bir artistlik kısmı yok. Gayet normal bir mesaj atmış.

Konuya gelince, ben geçen seneye kadar oynuyordum, çok kısa bir süre limited oynadım baya, dissentionla falan beraber bıraktım. Abim oynuyor ama o da geçen sene mezun oldu :) Kısmet...
Sosyal ağlarda paylaş

derya, o msg ın bu topici acan kisiye en ufak bi faydası yok, yazılmasının da gerekliligi yok, hangi okuldasın diye soran veya okulları tartısan, okullardan muhabbet eden kimse de yok.
kısacası gereksiz bi msg, bu yuzden bence dedigin gibi bi masumiyet de yok
o msga cevap olarak " ee bizene akü " denirse kimse yadırgayamaz
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca sen smdi koctakileri neden ezdin, sende de aynı onyargı var demekki, koctaki bisuru insanın uzerinde de en pahalı okulda okudugu icin " baba parası yiyici, torpilli girici, dusuk puanlı ogrenci " fln gibi etiketler var. cogu da dogru, buyuk cogunlugu. e ama bende kocta okuyorum, yaptıgım puanla bogazicine de girebilirdim ama fizige girip de sac dokup 15 sene sonunda okuldan atılmak istemedigim icin girmedim,
kocta girdgim bolumde de 0.8 puanla burs kacırdıgım icin paralı okuyorum ( goddamn indr engr )

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:39 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

mortis bişi yıldır tanıdığım aynı sınıfta okumuşluğum cok sevdiğim biridir, hanı bu kadar mortis bişi yıldır tanıdığım aynı sınıfta okumuşluğum cok sevdiğim biridir, hanı bu kadar üzerine konuşulucağını düüşünmiştim o mesajın.

Mortis kocda okusada yazardım, veya mortis yerine orda alınganlık etmiyceğini düşünceğim ehrhangi başka biri olsada.

Ne o ahva atmak için yazmış, nede ben ayar vermek için, o mesaj atıcak bi yerler arıyomuş burayı bulmuş atmış bende eğlenmişim işte.

fabrika değilki burası forum, evet o mesajın topiğe bir yararı olmıyabilir ama %100 verimlilikle yürüycek değil ya her şey, sohbet ede ede konuşuyoruz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıyeten, senin bu attığın mesajların da topiğe herhangi bir faydası yok farkındaysan. Her mesajı topiğe faydası olsun diye atmıyoruz, geyik yapıyoruz.

bu arada benim öyle gaza gelip yazmamın sebebi, son zamanlarda bu durumdan çok müzdarip olmamdır, başka bir şey değil. Sadece yazmak istedim, buraya denk geldi canlı örneği varken :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...