Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu humanlarda teq delikanlı benmiyim?

kafadar

Öne çıkan mesajlar

snrm konu amacından çıkdı:) bakın humanlar bowda 5saat dolaşıyor bir boss çıkdığında hemen orglar kesior ee adamlar 5saat dolaşıorbişi keemiorlar 5saat sora boss çıkıyor orglar alıor nası iş bu madem okadar saat döüyorsnz bosslarıda almayı bln.geçen bowlda leasht çıkdı.okadar human vardiki dedim bende ks yaparm belki kutuyu alırım die.o anda bi bakdım orglardan 8kişilik 2 prty gelip tüm humanları bowldan sildi.bedne onlara baqdım aval aval leasthı kesişlerine kaholsun böle humanlk:(
Sosyal ağlarda paylaş

yaw cako sen ne demek istiyorsun anlaşılan kendi reklamını yapıyosun..kesin..amma sallamışsın bravo aslında muhattap olmamam lazım senle ama baya sıkmışsın..yok tek basına yok şöle yok böle helal valla ...git karus ol kardeşim o zaman ...
stuner helal valla , adam aylardır ben koxp la kastım diyo; neden hala üstüne gidiyosunuz bence boşa, 70 e kasanların hangısı manuel kastı ??? mage olmasam bende koxp la kasardım 70 olurdum..

angelus
Sosyal ağlarda paylaş

ben burda kaç defa koxp muhabbeti acıldı hepsindede yazdım ben ıwı mı koxpla kasmadım...hep manuel ellerimle kastım
suan da kasıyorum kaç defa koxp partylerinie çagrıldım gitmedim...
adamlar diolardı çarı gece bırak git yat sen die diyordum yok kasmam ellerimle kasarım daha ii

demek istedigi su ben ellerimle kastım halende öyle olucak
sonuna kadar bilegimle

ya 0koko
ya mokoko :d
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada human orc meselesine gelince

evet humanlar cok geri çekilmekte üstlerine yoq
50 np gitmesin die ellerinden geleni yapıolar...
ama orclar öle deyil gitsede bisi olmaz diolar :d
ben bir warrior olarak bazen 1 healler alıyorum arkama hepsini yararak ortalarına giriyorum...bazende healcisiz bakıyorum kalabalıklar :))) bende giriyorum aralarına arklar diolar yatıcaksın diyorum bisi olmaz zevk meselesi yatıp yatmamak... :d ben giriyorum aralarına arkama bi bakıyorum orclar dayanmıslar :d
cok yapıyorum öle zevkli oluyo warrioru olan varsa tavsiye ederim :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...