Cherkes Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hell yeah !!! o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tamam b@b th3 k3nk bi daha olmaz. afedersin [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 08:08 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lamerlikten sıkılıp "dogru düzgün" oyun oynamak istersen senide beklerim bi ara hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ooo jesteraga sen demiomuydun knight oynayan gecmesin bizim yolumuzdan diye tukurdugunumu yalion ne [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 08:17 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 snrm konu amacından çıkdı:) bakın humanlar bowda 5saat dolaşıyor bir boss çıkdığında hemen orglar kesior ee adamlar 5saat dolaşıorbişi keemiorlar 5saat sora boss çıkıyor orglar alıor nası iş bu madem okadar saat döüyorsnz bosslarıda almayı bln.geçen bowlda leasht çıkdı.okadar human vardiki dedim bende ks yaparm belki kutuyu alırım die.o anda bi bakdım orglardan 8kişilik 2 prty gelip tüm humanları bowldan sildi.bedne onlara baqdım aval aval leasthı kesişlerine kaholsun böle humanlk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sende org deme be elin silkroadcisi gelip bizle dalga gecio senn gibiler yuzunden adamin at ustunde kosmaktan beyni sulanmis gelio bize catio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cako artık bizim klana da geldin. sen benim tayfayla takıl biraz . buraya bu topici actıgına pişman olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaw cako sen ne demek istiyorsun anlaşılan kendi reklamını yapıyosun..kesin..amma sallamışsın bravo aslında muhattap olmamam lazım senle ama baya sıkmışsın..yok tek basına yok şöle yok böle helal valla ...git karus ol kardeşim o zaman ... stuner helal valla , adam aylardır ben koxp la kastım diyo; neden hala üstüne gidiyosunuz bence boşa, 70 e kasanların hangısı manuel kastı ??? mage olmasam bende koxp la kasardım 70 olurdum.. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben burda kaç defa koxp muhabbeti acıldı hepsindede yazdım ben ıwı mı koxpla kasmadım...hep manuel ellerimle kastım suan da kasıyorum kaç defa koxp partylerinie çagrıldım gitmedim... adamlar diolardı çarı gece bırak git yat sen die diyordum yok kasmam ellerimle kasarım daha ii demek istedigi su ben ellerimle kastım halende öyle olucak sonuna kadar bilegimle ya 0koko ya mokoko :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu arada human orc meselesine gelince evet humanlar cok geri çekilmekte üstlerine yoq 50 np gitmesin die ellerinden geleni yapıolar... ama orclar öle deyil gitsede bisi olmaz diolar :d ben bir warrior olarak bazen 1 healler alıyorum arkama hepsini yararak ortalarına giriyorum...bazende healcisiz bakıyorum kalabalıklar :))) bende giriyorum aralarına arklar diolar yatıcaksın diyorum bisi olmaz zevk meselesi yatıp yatmamak... :d ben giriyorum aralarına arkama bi bakıyorum orclar dayanmıslar :d cok yapıyorum öle zevkli oluyo warrioru olan varsa tavsiye ederim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 militan ıwı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kedidir kedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ıwı 61 %60 np : 67 k ama militan ismiyle oynamıyorum [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 11:26 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ıwı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oyun yanı ko delıkanlı deılkı oyuncular dleıkanlı olsun senın anlattıgın olay sadece senın neyse bısey dmeıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 61 dedim ya görmedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok sen anlamadın iwi ne demek biz onu merak edios onu açıklayınca ir ninde anlamını çok ögrenmek istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ege mi kızdırmayın adam sana iwi soruo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar