kafadar Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beyler ben cyperda oynuorm..charımın adı cako czde pk yapıorz tüm humanlarca orgların üstüne gidiyorz.herkesi kesiorz işde aradan 20sn geçior humanlardan adam yoq 1000tane orgun atrasında kalıorm ya bide bu humanların üzerine ksci (cyperdaki humanlara) tanımıyorm.adamlar büyük bi özvrei ile ks yapıyorlar adamı teq kovalıyorn arkamdaki rogue de beni beklior adamın hpsi son %10 rogue ks.ya düşünebiliormsnz kendi clanımdaki adam bile bana ks yapıor.bide ben debufferım 62lvl(61e düşdüm) torment taaıyorm parasit atıyorm herkes orgların üstüne gidiyor ya yoq böle bişi 2dkda humanlar o adamları bırakıp kaçıorlar sanki onları korkutan bişi var.orglar ise nekadar organize hiç bir zaman kopmuyolar birbirlerinden.adamlar birbirlerine bağlı pff adamlar czde son adamlara kadar dayanıorlar bizimkiler ise kaçıcak deliq arıyorlar.bakın humanların yaşlarının ortalaması 18-20 yaş arası(ortalama diyorm)orgların ise 23-26yaş arası tabiyaşlar büyük olduğu içn bi oakdar da olgunluk var.adamlar kendilerine güveniorlar ya aslında org olmaq varmış tmm humanlığı bırakamam ama czde org olmaq varmış.org olsaydım solo takılarak günde 2k np apardım.ama humanım paso np kaybetdiorm ve delikanlılıq... neyse ben buraya içimi dökdüm çünki bu gün sınırden klavye elimde kaldı hatta oyunu bırakmayı bile düşündüm.ama okadar emek ve zamanımı verdim ve bir çırpıda bırakamıyorm sonuçda bağlılıq işde umarm beni kimse yanlış anlamaz ama biraz takım ruhu(şimdi diceksnz ne alaka e alakasımı var orglar birlik halinde dolaşıor gelen tüm humanları kesiorlar bizimkiler ise birbirine ks yapmaq ve teq teq dolaşmakdan başka bi işleri güçleri yoq) acaba biz nie hep sawaşları kaybediorz? sebebi:herkes topluca gitmiyor hatta humanlar %53 orglar ise %47 gibi bir nufusu var.normalde humanların bu sawaşları kazanması lzm diilmi?adamların sayısı nekadar az olsada birlikde dolaşıp birlikde warderları kesip birlikde takım olup önlerine gelni tank gibi ezip geçiyorlar..neyse saygınızdan dolayı ty bu arada paticikden 2aya yakın uzakdım kavuşdum paticiğe artıq burddaymm görüşlerinize açığım..humanlar kimseyi kırmak incitmekde amacım diill....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 heuhehuehu baslıga bak yeni pati halkı cok matrak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hahahah diorsunda sana soryorm sen humansmn org mu biraz ciddi okusaydın belki bişiler anlaya bilirdin pfff... içeriyi anla öle gel (ciddi olmayı öğren) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 humanlar = kuzu sürüsü :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 birgun paticik gelecek xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben orcum kardesim humanların naptıgı beni ilgelendirmiyo ilginc bi baslık secmisin benim hosuma gitti hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 org nedir yaw? benim bildiğim müzik aleti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bakın bu humanlar hepsi bir koşuorlar org townuna doğru aralarından bir org geçior hepsi town nedir bu ya bukadarda tırsık olunmaz..bu gün humanlarla kaç kere org townuna gittim 10 tane org towndan ıkdı torment attım jusmnetla girdim (torment atığımda bir sürü human vardı) atac yaptığımda hiç bir humanı göremedm 25humana karşı 10tane org gelior orglar kazanıor o karşılaşmayıda yoq böle bişi bukadar noobmu humanlar?umarm biraz kıpırdanma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bosuna demedim arkadas cok matrak diye orglarda matraktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 haklısın humanlar bıraksın bu oyunu yaw , hepimiz karus olalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şaka bi yana harbiden humanlarda aşırı derece salak gibi pk yapan adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yoo bilen biliyo yani bizde stuner gibi macroyla kasıp 70 olsaydık bizde öne çıkardık heralde sonrada gelip burda yok humanlar ezik bilmem ne belli orc ların cypher da ne oldugu geçen server dan id leri blocklanan adamların 120 kişi 100ü orc 20 si human sonuç ortada sonra gel burda çene patlat yok öyle yok şöyle biz bu hikayeleri çok okuduk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @lionheart545 kassaydın olsaydın kardeş banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nasıl kassaydım olsaydım burda hile yaptıgın kanıtlandı kardeşim kassaydın diorsun sonra onu kestim bide savunuyosun ben öyle bişey yapmam bilmem ne ağzımı açarsam kötü şeyler olucak yine stuner ! yada ss lerimi koyarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şu saatten sonra ss deil video koysan bişi olmas. hatırladığım kadarıyla 3günlük 1 ban yemişti sutuner. cezasını çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya sonra bunun gibiler yüzünden oyunun tadını çıkaranlar zevk alamıyo oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır ben elimle lvl kasmadım kastığım bütün lvl kosp ladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aferin sana , övün emi bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gerçeklerden kaçmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oo öle deme stuner humanlar sütten çıkma ak kaşık tek macro ile kasan sensin kaka şey seni piss en azından kosp la kastını itiraf ediyoo tonla adam var ksopla kasan ama sorsan kimse kasmamış noldu bunlara oyunumu bıraktı okadar adam beramus için konuşuyorum bana bir orc clanı ve tanıdığım bir kamil haricinde gelip biri "ben bütün lvl lerimi legal kastım" desin alca cevap sie olur not: genel knuştum vardır tabbii arada elle kasan ama yüksek lvl lilerin %90 ı kosp yada başka bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 org nedir birader? org olsaydım filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jesteraga git ipek yolunda surt sen ne bulasip duruon ko bolumune ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar