Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üç ay kaldı(nabız yoklama)

MaUWw

Öne çıkan mesajlar

ben aldığım puanları sölemiyim vücudunuzun farklı kısımlarıyla gülersiniz aman =) zaten sınavdan sonra ösym bombalanırsa bilin ki ben bombaladım...

edit:gözüm yok benim 250 lerde 260 larda 230 civarı alsam bile vakıf yazıp kurtulcam bu iğrenç hayattan ama onu bile beceremiyorum bişeye olan inancımı kaybetmeye başladım artık ben mi gerizekalıyım ? insanlar mı çok zeki veya onlar lise 1 de bu öss bilincini kavramışlar da ben mi kavrayamamışım hep gezip tozmuşum bu ikilemler arasında sürünüp duruyorum.Zaten 2. bölüm yapamayanlar adam gibi 4 yıllıklara gidemiyorlar ha gidersin de işte ebelik falan e ben ilk bölümde cart bazında cortluyorum ben nabiyim kesiyim mi kendimi allah belasını versin herşeyin çok doluyum ya neyse...

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 20:23 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin gerizekalı oldup olmadığın konusunda bi fikir yürütemem ama şunu bil ki yüksek puan alan insanların, tümünün zeki olmadığı bir gerçek.
zeki olmak, normal zeka seviyesinin üstünde bir zekaya sahip olmak demek.
oysa sınav için üst bir zeka seviyesine gerek yok. hatta aksine normal bir zekaya sahip insanların kazanma şansı daha yüksek.
çalışmak, zeki olmaktan daha önemli. inanmazsan tarihtede bunun bir sürü örnekleri var.
ve şu ince çizgiyi kaçırmamak lazım, zeki insanlar da sınavlardan düşük puan alabilir, gerizekalılar da. normal olanlar genelde iyi puan alır. ve çalışan zekiler.
ayRIcaa farkındaysan insanlar genelde birincide çuvallayıp, ikinci de kararlı davranarak kazanıyor...ve çalışıyorlar. zekandan şüphe ediceğine, planlayıp uygulamadığın çalışma düzenine bi göz att.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 21:33 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

mauw 2.senem bu benim lise son da dershaneye gitmedim ben sadece özel ders takviyesi almıştım belki ordan bir eksiklikte olabilir bilemiyorum insanlar ilk bölümde 20 de 20 matematik yaparken benim 13 14 gibi netlerde takılmam çok sinir edici olabilir evet çok fazla planlı programlı çalıştığım söylenemez zaten planlı programlı çalışmak nedir ki salak (afedersiniz) rehber hocasına gittik plan program yapalım diye bir güne 300 soru eklemekten başka bir atraksyon yapmadı bu mudur program? zaten konuyu anlayamıyorsan 20 soru çözüp 10 unda tereddüt ediyorsan (yanlış çıkmasından bahsetmiyorum soruyu çözerken kafanda bi "?" kalıyorsa en azından emin olduğunu zannederek çözdüğün soru yanlış çıkarsa hatam nerede deyip düzeltebiliyorsun) ne anlamı var ki günde 300 soru çözmenin zaten çözemiyorsun 300 soru en azından ben çözemiyorum 100 sorunun üstüne zar zor çıkıyorum.Ayrıca şunuda savunuyorum hiç çalışmıyorum baa(sözüm meclis dışarı) diyen ama 250 falan çıkaran arkadaşlarımızın da ben çalışmadıklarına inanmıyorum geçen yıldan ne kadar akılda kalırsa kalsın bunlar öyle kolay kolay akılda kalan şeyler değil hiç bakmadığın zaman unutmama imkanın %0 gibi bişey.Ha düzenli olarak tekrar ediyorsundur o onu bilemem.Gizli gizli evde ineklediklerini hisseder gibiyim... =)
Sosyal ağlarda paylaş

vala oturup çalışcaksın. tabi inekliolar, ne sanıosn.
çalışırsan olur..ama şurda azıcık bi zmn kaldı. ben hiç soru fln çözmüorm, taban puanı geçmem yeterli olucağndan ztn, bunlar değil başka sınavlar canımı sıkıo.
hedefin fln mı yok? yani şuraya giricem, buraya giricem..?

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 14:51 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle belirli bi hedefim yok çünkü bu ülkede hiçbişeyin garantisi yok mühendis olsan bile iş bulman zor,aslında öncelikli amacım bir an önce bandırma'dan kurtulmak :) çok uç bölümlerde gözüm yok bilişim sistemleri ve teknolojileri düşünüyorum hem say 1 den olanı hemde say 2 den olanı var anlamadım biri fakülte biri yüksekokul aradaki fark nedir ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...