tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 malik olm küfür yemek istemiyon dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ea derece kasıorum arklar. öle biri varsa korksunlar. sayısalcı oldum olalı olamadm ben zaten. onlar geçerde bak ea coşturabilirim:) ama daha form parasını yatırmadım bankaya form de yanımda masada.:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 malik sana soz sınava girme yazın sana sınırısız yemek ısmarlıycam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aha:) bak güzel teklif geldi. hoydeee de anam bana 40 ytl boşboşuna mı gönderdi yauwww.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben de gircem üni 2, selamlar rakip kenkler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yazık oldu valla telloşum sana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hani pati kardeşliği, nerde dostluk, yazıklar olsun hele bi kazanın varya ... =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 malik,kalabalık yapma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bende gircem deli gibi edebiyat ve mat-2 biliyorum geçen bi denemeye girdim 272 aldım tırsın babs rakip no 3 :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 :d sendemi brutus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tarayıcı olsa say2 show yapardım size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 para yatırmanın bugün son günümüydü? yoksa anacığım yolladığı para içimde patlıo. yatırmadım daha bankaya ben. ne oluo la rakib olamazsam size gözlerim açık gider:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 up!! para yatırma olayı ne oldu? son gün geçti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 say 2 278.988puan amazauahahah pazartesi aksamki deneme sınavında aldıgım sonu say 1 283.115 bogaziicinineeee gidecemmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ölmek istiyorum , puanlara bak. bizim dersane az puan veriyo kardeşim ! ama öyle valla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ab i biriziniz sallayın:D para yatırmanın son günü geçti mi? bankaya diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eheh. dur hoca google dan aratayım. editlerim iki dakkaya. ahanda burada yazıyor. http://www.objektifhaber.com/yeni/Detay.asp?GuvenlikID=67O66O74O74O73O [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 19:20 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fen lisesinde okuyorum fdd ye gidiorum gunde +7 saat knight oynuyorum ama sanırım kazanacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 geçti ya son gün dündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tamam abi benim olay yattı. anamın gönderdiği 40 ytl de cukka oldu:D dostlar saolsun. size başarılar diliorum.hadi aslanlarım beni össde aratmayın ehü kehü sehü tamam sustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Onu uzatmamıslarmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gazetede asla uzatılmayacak diye bi şey okumuştum ama uzadı mı bilmiyorum , araştırınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ne araştıracam bakarım yarın görürüm onu:) uzamaması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 BASIN DUYURUSU (08.03.2006) 2006 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile sınavsız geçişe başvuru için bankaya para yatırma ve randevu alma süresi 10 Mart 2006 Cuma günü mesai bitimine kadar ; ücretini yatıran ve randevu alan adayların başvuru işlemlerini tamamlama süresi ise 14 Mart 2006 Salı günü mesai bitimine kadar olmak üzere iki iş günü uzatılmıştır. Basınımıza saygıyla duyurulur. Prof. Dr. Ünal Yarımağan Başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 www.osym.gov.tr isteyen bakabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar