Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[GuildHall] Rebel PA - Eclipse


abc

Öne çıkan mesajlar

Rebel PA kurmayi dusunuyoruz. Bu konu potansiyel katilim miktarini görebilmek amaci ile olusturuldu. Eger boyle bir olusuma katilirim diyorsaniz lütfen cvp olarak oyun nickinizi yazınız...


Konuyu kirletme ...

[Bu mesaj abc tarafından 02 September 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipse de yeterince dostumuz ve tamamlanmis karakterlerimiz var . Bir karakteri yaratmak icin harcanan zaman goz onune alindiginda dedigin pek mantikla bagdasmiyor....
Biz Eclipse i rastgele secmedik bu oyunu ilk alan Turklerin aldigi ortak bir karardi Eclipse de bulusmak. Daha sonra oyunu alan ve baska galaxie lerde oynayan arladaslari kiniyorum su anda, hep beraber fevkalede olaylara imza atacak iken herkes ayri telden caliyor tebrikler. Kimse Eclipse camur atmasin SWG nin en kalabalik en international ve en renkli server i . Bu yogunlukla ara sira sorunlar yasanabilir buna tahammulsuzce yaklasanlara da simarik gozu ile bakiyorum. Serverimizda hic bir sorun hersey cok guzel ama cok daha guzel olabilirdi ayrilikcilar olmasaydi...

[Bu mesaj abc tarafından 02 September 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 kisinin gazina gelerek eclipse disinda char acanlar ilerde cok pisman olacaklar gibime geliyo, o gazi veren 2-3 kisi 1 sekilde oyundan soguyup birakirsa digerleri oratada kalacak, verilen emege yazik olacak neyse eclipsedeyiz 2-3 kisi degiliz belki 100 kisiyiz ve her gun cogaliyoruz, bekleriz :) eclipsede hic 1 sorun yok 64k kablo ile 200-250 arasi ping aliyorum geceleri. zaten amerikadan oynayanlar bile 100 pingle oynuyo o yuzden pek fark yok arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eclipse'deki Türk sayısı 100'ü çoktan aştı, hatta 200 civarında bile olabilir..

Bu arada SWG 2 ayda 275.000 kayıtlı üye edinerek tarihin en hızlı satan MMORPG'si olmuş ..

Ve şu anda da EQ'dan sonra en çok oynanan MMORPG ymiş ..[hline]
Captain Khar'al Lynnot
Commander of Dark Legion Armed Forces
Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100 u asmis turk olsa da birbirinden haberdar olan sayisi 20 filandir, bunlarin da 10 u rebel pa kurma niyetindedir. bu da fevkalade kafi bir rakam. anchorheaddeki uluslararasi rebel camiasinin oyundaki heyecanliligi sayesinde bu kadar kisi bile gayet ciddi bir rakam oluyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abc, 02 September 2003 17:42 tarihinde demiş ki: Biz Eclipse i rastgele secmedik bu oyunu ilk alan Turklerin aldigi ortak bir karardi Eclipse de bulusmak. Daha sonra oyunu alan ve baska galaxie lerde oynayan arladaslari kiniyorum su anda, hep beraber fevkalede olaylara imza atacak iken herkes ayri telden caliyor tebrikler. [Bu mesaj abc tarafından 02 September 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]


Arkadaşlar,
Biraz kişisel tercihlerin nedenlerini sorgulamıyormuyuz?, kendi şahsım adına söyleyebileceğim şudur ki,
1998 yılı sonu itibari ile başladığım online (ultima online) oyun maceram da ilk günden tanıdığım, özel hayatımda oturup konuştuğum, yüzyüze görüştüğümüz, çoğumuzun eşlerinin arkadaş olduğu bir grubun bulunduğu yeri seçmenin ben herhangibir yanlış tarafını göremiyorum.
Bu tarz konular daha önceki online oyunlarda da tartışıldı durdu, bence kişisel tercihlere saygı gösterilmeli kim nerede oynamak istiyorsa orada ve nasıl oynamak istiyorsa o şekilde oynamalı.
Ayrıca fikirler ve beklentiler değişebilir, bunda da yadırganacak bir şey yok
Düşüncem budur
Konuyu saptırdığım için kusura bakmayın yapacağınız eleştirileri gerek buradaki özel kutusuna yada iş yeri adresime ([email protected]) göndermenizi tercih ederim, başlığı kirletmek mantıklı olmayacaktır.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

[Bu mesaj Kumadam tarafından 02 September 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben saygısızlık etmiyorum sadece dagilma yuzenden kacan firsatlari gordukce hirslaniyorum. Turkler den hoslanmayan bu ulkedende defolsun gitsin.. Bu ulkenin ekmegini yiyip ihanet edenler gene ayni ellerden bir gün kursunu yiyeceklerdir merak etmeyin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 03 September 2003 14:55 tarihinde demiş ki:
evet, kınama hakkın daima saklı abc ama kınamadan önce herhangi bir oyuncunun eclipse oynamama sebepleri arasında "100 türk oyuncusuyla birlikte oynamak istememe" de olabileceğini düşün.
Ben öyle birini biliyorum mesela ;)


abc'nin soyledigi burda gecen 'istmeme' olsa gerek ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gunn kalabalıkta oynamamak istedigini soylemis
turk dusmanlıgıyla ne alakası var onun ?

zamanında atlantictede bi cok konuda kalabalık olunca neler oldugunu gorduk o yuzden boyle demesi normal gunnın


ayrıca kendi arkadaş grubuyla oynayanlar zaten kettemoora gelin çoşalım demiyo ki ( ama gelmek isteyen varsa buyursun kimseyi dışladıgımız yok yada aa bu bizim gruptan diil bununla takılmayalım dedigimizde yok )

insanların karşısına seçenekleri koyarsınız
aklı başında olan ve kendi aradıgı özellikleri bulan zaten oynayacagı yeri seçer

eclipse vs diger serverlar olayına sokup duruyosunuz tartışmaları ( atlantic vs greatlakes gibi oldu resmen )

eclipsete başlanılmasının en buyuk nedenide zamanında çıkan eclipse avrupalı oyuncu agırlıklı olacak o yuzden saatlerimiz uyuşucak orda başlayalım ve karakedinin hep beraber bi serverda toplanalım threadinden çıkmıştı ( cogunluk bu nedenle eclipse seçmişti başlarda daha sonra PA falan kurulunca ve türk oyuncular orda cogalınca daha fazla turkle oynamak isteyen oraya gitti )

yani ne kendimizi burda elite bi kesim olarak goruyoruz ( ki böyle düşündügümüzü söyleyenler varmış neyse ehe diyip geçiyorum onları )
nede aaa eclipsetekiler yaramaz adam diyoruz

sadece zamanında uo ve aodan tanıdıgımız kişilerle oynamak bizim için daha iyi oldu

isteyen istedigi yerde oynar kimsenin kimseye baskı uygulamaya hakkı yok

umarım bu saçma sapan tartışma kısa sürede kapanır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriZz, 05 September 2003 18:02 tarihinde demiş ki:
madem kendi aranizda arkadas grubunuzla oynamak istiyosunuz o zaman buraya yazmayin, serverinizin reklamini yapmayin, kimseyi yanlis yonlendirmeyin. sizin mesajlari gorup abuk gubuk serverlarda baslayanlar oluyo.


yok yaa??
sana mi sorcaz nereye ne yazacagimizi ??

herkes istedigi yerde baslar ve herhangi bir serverda oynayan biri, burda kendi oynadigi serverla ilgili herhangi bisey yazabilir

abuk gubuk serverlarda baslayanlar oluomus, bak sen
kimin icin abuk kimin icin gubuk?

sidik yarisina nie geldi ki bu olay, deli misiniz nesiniz?

kettemoor abuksa eclipse de gubuk o zaman o mantikla oeehh[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...