Odune Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531 adresinde manyak bir modifiye var bakın ağzınız açık kalsın[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bu topic Patinaj'a açılmalı gibi geldi bana ama neyse...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 oha diyorum baskada bisi demiyorum diyemiyorum zaten.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 gercek olamiyadabilri[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admlar 1 senede falan bitirmiş zaten ilk resimler yaz son rasimlerde kar var :D[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kesin mercedes de çalışmış, iç dizayn görevlisi fln olmalı yoksa yani böyle gerçeğine yakın bir dizayn dehşet ya (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ohannesburg![hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ohanesssburgx2 hatta 3![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 o kadarını nasıl yapa bilir ya yazış gibi forumu okurken bide bi yerlerde camı falanda adamın yaptığını yazıyodu orda oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Wala autobild dergisine konu olmuş öyle yazıyor doğrumudur bilemiycem[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 mümkün değil.... ha ewet yapar sadece bir arabanın parlarını her biri ayrı kalıplar yatırır. Yapar... ama maliyeti o arabanın 3-4 katı olur....[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 250.000 euro'ya mal omuş gibi okudum forumun biyerlerinde[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 75.000 euro diye hatırlıyomo başk afiyatmıydı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: DoGMeaT, 21 August 2003 01:16 tarihinde demiş ki: 250.000 euro'ya mal omuş gibi okudum forumun biyerlerinde[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani arabanın 0 ı etmez o kadar naptın sen ya 250 bın euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErOr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Abiler benim bildigim kadarıyla o araba mercedes in gecen bi türk kanalın da (galiba cnnTürk) tanıtımını yapıyolardı ama adam yapmışta mercedes sooradan almış olabiler Bide su konu var bence patinaj bölümüne ek olarak tuning bölümüde acmalıyış çünkü Modifiye bir TuTKuDuR...[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Azmodai, 21 August 2003 01:52 tarihinde demiş ki: kisaca ne diyoruz OHA diyoruz, ben corollami goturecem bu adama elinede 75,000 euro verecem bakalim bizimkini ferrari yapabilcekmi :P zaten mesela ferrari kasası komple onu senin arabaya takıyorlar modifiye olaraktan :P motor doğan motoru kasa ferrari :) veya o paraya sağlam bir işçilik ile ferrari falan halt etmiş öle bi araba yaparsınki ..) düşünmesi bile akla zarar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Opel Calibra'nın 320 yapan remake'ini gördüm ama bu çok fazla! 3 harf : O-H-A !!![hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hebele hublee dilim tutuldu![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 utanmasa ufo kasıcakmıs baba... saygı duyar ve hayallere dalar...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hll olsun amcama döktürmüş yani. ben mercedesin yerinde olsam bu adamı işe alırdım.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 kaput olmamış onun yerine veririm 75.000 euroyu bmw 330ci alırım ya da eski kasa m3[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Herşey harika, ama ben oslam konsolunu manyak bişey yapardım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: ferocious, 24 August 2003 23:20 tarihinde demiş ki: kaput olmamış onun yerine veririm 75.000 euroyu bmw 330ci alırım ya da eski kasa m3 75.000 euro sadece maliyeti onun daha isciligi falan var.. bmw gibi fabrikadan cikmamiski bu adam eliyle yapmis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 olm bu araba adami kiskandirir gidip bi cizik atmak lazim anahtarla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 gerçekten süper olmuş :) ohara :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar