Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kahald senin kadar şerefsiz insan görmedim ben bu dünyada.750 milyon borç aldın öderim dedin, arkadaştır dedik verdik vermedin parayı hadi onuda geçtim her gün atlatıyorsun beni... ben sadece buluş gezmek için seni arıyordum sen niye kapatıp duruyordun? merak etme senden her gün parayı naptın hallettinmi diye sorucak değilim! aşşalık insan insanları kullanmayı cok seviyorsun rezil insan.kimse bu insanla ilgilenmesin kimse arkadaşlık kurmasın bu rezil kişiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 msn:) ayrıca evet khalad'a ben de bozugum heryana koyu yazıyo hep yapma diyorum hep yapiyo:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu arada Kurt cobain i ben öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hı fake bu:) sçs fake bby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hmm sanırım genel bi forumda rencide etmek hoş olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 evt fake im ben. KURT COBAIN I BEN OLDURDUM asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nolmuş kurt çobanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu saçmalık nedir anlamış değilim courtney sen kimsin? nesin? son günlerde çıkan fakelerdenmisin acaba çok merak ediyorum yarası olupta burda iftira atmaya çalışan bireylerdenmisin çok merak ediyorum... @dory: şok şeker ama bu böle :) [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:12 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 khaladdır delidir ne yapsa yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aşşalık insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 off zewvkli olmuyopr yaa Salla.. Uğraşamicam fake likle a.k sıktı... geçenki güzeldi ama ahah. Yanlız üyelik durmuş nası account alıyorsam artık :D ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eh bir seviyeden sonra sıkması normal anlıyoruz biz seni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 khalad kendini bilinçli kullanıcı zanneden böyle herşeye yorum yapan tipik özentisin ver adamın parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 freeedom varsa bir rahatsızlıgın yazdıgım yorumlarda dile getirebilirdin fikirlerim hoşuna gitmiyorsa okumazsın olur biter ... kendini karizmatik herkese laf sokan süper bir insan olarak göstermeye çalışıyorsun,bilmedigim veya ilgi alanım olmayan konularda yorumlarda bulunmam dikkatli okusaydın zaten yorumunu yapmadan önce bir düşünürdün. eh tabi insanlar kasıntı olmak için çaba gösterirlerse kendi burunlarının ucundan ötesini göremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kasıntı olmaya kasmıyorum kasılmak istesem kasılcak çok nedenim var beni tanıyanlar bilirler böyle fake acclere aşırı tepki veren kalın siyah puntoyla yazan kraldan çok kralcı olan tiplerdensin forumumuzu koruyalım filan havalarındasın anlıyorum gençsin ama bunlar yanlış işler neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nedenlerin veya seni tanıyanların seni nasıl bildikleri beni ilgilendirmiyor bariz bir kasıntı tavrın var insanları ezmek gibi bir hevesin var anlaşılan çıkar hevesini bakalım...,forumumuzu koruyalım tarzı yazılarıma biraz dikkatli bak istersen yarım yamalak okuyarak yorumlarda bulunuyorsun,kendimle ilgili bir topicede herhalde yorumda bulunucam,ancak birşey daha var seni bu kadar rahatsız eden konu ne acaba çok merak ettim?! sen diyorsun ya forumu korumak tarzı şeyler yazıyorsun diye senin tavrındada bu var ancak benim yazılarım veya koyu yazmam seni neden bu kadar etkiledi anlamadım? neyse o kadarda önemli değil zaten çok merak ediyorsan söyliyim neden koyu yazdıgımı ilk başlarda hoşuma gidiyordu,özentilik diyorsan evet özentiyim mutlumusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 haydi gidin burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ezdiğini sandın yanıldın ama neyse bak messor ne yazmış gidin burdan kendisinin seviyesi çok üstün ya bizle konuşamaz aynı forumda sen de onun gibisin sanki tüm hayatımız düzgünde forumumuz düzgün olcak mükemmele ulaşmaya çalışan herkesi herşeyi bilen ideal insanlar varya sende onlardansın aferin kolay gelsin sizden bişey olmaz mutsuz olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya defol git filiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam freedom senin dünyevi görüşüne yükselemiyoruz biz,ne yapalım bizimde basitliğimizden olsa gerek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gereksiz + gerizekali bir kronik fake daha. fake account acmakla ugrasacagina , git öl de dünya bi aptaldan daha temizlensin. sevmiyoruz senin gibi insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bana mı fake dedin sen kimsin ya sen bu foruma girdiğinde ben 1 yıllık üyeydim sen sevmesen ne olur üzülürmüyüm sus karışma muhattabım değilsin.kıza bak ya aykırı olucak popülerliği artıcak alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne bu herkes birbirine posta koysun oyunu mu? ben bunları sade garbıça açıyoz sanıyodum eneee ayrıyeten messor doru demiş...hayyyydi gidin burdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lol freedom gaz yapma bana diyor o eru abisine. ahah sdfasdf slm vanille dilin fazla uzamıs? :p ehhe napin lan vanil :d ahah.sıkıldım fakelikten eğlenem biraz... s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ananıda al git burdan!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar