Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahald!

Courtney

Öne çıkan mesajlar

kahald senin kadar şerefsiz insan görmedim ben bu dünyada.750 milyon borç aldın öderim dedin, arkadaştır dedik verdik vermedin parayı hadi onuda geçtim her gün atlatıyorsun beni... ben sadece buluş gezmek için seni arıyordum sen niye kapatıp duruyordun? merak etme senden her gün parayı naptın hallettinmi diye sorucak değilim! aşşalık insan insanları kullanmayı cok seviyorsun rezil insan.kimse bu insanla ilgilenmesin kimse arkadaşlık kurmasın bu rezil kişiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bu saçmalık nedir anlamış değilim courtney sen kimsin? nesin? son günlerde çıkan fakelerdenmisin acaba çok merak ediyorum yarası olupta burda iftira atmaya çalışan bireylerdenmisin çok merak ediyorum...

@dory: şok şeker ama bu böle :)

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 13:12 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

freeedom varsa bir rahatsızlıgın yazdıgım yorumlarda dile getirebilirdin fikirlerim hoşuna gitmiyorsa okumazsın olur biter ... kendini karizmatik herkese laf sokan süper bir insan olarak göstermeye çalışıyorsun,bilmedigim veya ilgi alanım olmayan konularda yorumlarda bulunmam dikkatli okusaydın zaten yorumunu yapmadan önce bir düşünürdün. eh tabi insanlar kasıntı olmak için çaba gösterirlerse kendi burunlarının ucundan ötesini göremezler.
Sosyal ağlarda paylaş

kasıntı olmaya kasmıyorum kasılmak istesem kasılcak çok nedenim var beni tanıyanlar bilirler böyle fake acclere aşırı tepki veren kalın siyah puntoyla yazan kraldan çok kralcı olan tiplerdensin forumumuzu koruyalım filan havalarındasın anlıyorum gençsin ama bunlar yanlış işler neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

nedenlerin veya seni tanıyanların seni nasıl bildikleri beni ilgilendirmiyor bariz bir kasıntı tavrın var insanları ezmek gibi bir hevesin var anlaşılan çıkar hevesini bakalım...,forumumuzu koruyalım tarzı yazılarıma biraz dikkatli bak istersen yarım yamalak okuyarak yorumlarda bulunuyorsun,kendimle ilgili bir topicede herhalde yorumda bulunucam,ancak birşey daha var seni bu kadar rahatsız eden konu ne acaba çok merak ettim?! sen diyorsun ya forumu korumak tarzı şeyler yazıyorsun diye senin tavrındada bu var ancak benim yazılarım veya koyu yazmam seni neden bu kadar etkiledi anlamadım? neyse o kadarda önemli değil zaten çok merak ediyorsan söyliyim neden koyu yazdıgımı ilk başlarda hoşuma gidiyordu,özentilik diyorsan evet özentiyim mutlumusun?
Sosyal ağlarda paylaş

ezdiğini sandın yanıldın ama neyse bak messor ne yazmış gidin burdan kendisinin seviyesi çok üstün ya bizle konuşamaz aynı forumda sen de onun gibisin sanki tüm hayatımız düzgünde forumumuz düzgün olcak mükemmele ulaşmaya çalışan herkesi herşeyi bilen ideal insanlar varya sende onlardansın aferin kolay gelsin sizden bişey olmaz mutsuz olacaksınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...