Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 büyüklük para ile ölçülmez birader..tmm siz dünyanın en zengin klübüsünüz kabul ediyoruz...ama biz başarılarımızla sizden her zaman üstünüz siz de bunu kabul edin...sizin ne başarınıs war..tmm ilersi aydınlık gözüküo ama şimdilik koca bi sıfır*0*... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 galatasaray lılarda da bu var. kazandıkları başarıyı sık sık göze sokmak. işte o zaman o kupa kaldırıldığında en az bi gs li kadar sevinen bizler daha da antipatik buluyoruz gs yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 madem eskilere döndün; bende hıcal uluç un 30 ocak 2003 deki yazısından bir kaç paragraf yazsam yeter herhalde.hazır konuda hıncal uluçken... "fenerbahçe galatasaray'ı eziyor" fenerbahçe'nin , ligde galatasarayı 6-0 yenmesi için kullanmamıştım bu deyişi.. "tarihi fark olur"diye önceden işaret etmiştim zaten,tam da bunun sonucu..neticede bir maçtır oynanır biter...öylede oldu... ama öyle şeyler vardırki etkileri çok uzun sürer...yıllara yayılır...burada öne geçtinizmi ezersiniz... galatasaray ın bugünü için mucizelere ihtiyaç var... ya yarın..mendil sallarlar ancak... fenerbahçe bindi trene gitti bile... büyüğüz diye konuşmaya devam edin siz bencede daha çok mendil sallarsınız bize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eee? çok saçma bi cevap olmuş hatta ben bi cevap alamadım. gerçi soru sorduğum yok. hıncal uluç allah mı? tamam bazı görüşlerini doğru buluyorum ama bunlar fener medyasında bi yere gelebilmek için söylediği şeyler. ee yani? yine de bişi ifade etmiyorlar. @horten; kazandığımız başarıyı biz göze sokuyoruz dimi.. allahtan bi 6-0 yenmişsiniz. bir de manchesterı yenmişsiniz. tarihiniz boyunca bunlarla övündünüz. övünecek başka bişiyiniz olmadı. şimdi çok övündüğünüz tesisleriniz yapılırken kan ağlayıp aziz yıldırımı öldürmek istiyodunuz. ben daha ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tmm onu inkar eden yoq sizin gelecek parlak gözüküo şimdilik ama somut bişi yoq ortada bunu demek istiorum...ama isterseniz rüya takmı kurun stadınız 1 milyon kişilik olsun..her yer sizin olsun>>siz maç kazanamıyosanız siz kupa alamıyosanız(awrupa)siz büyük takımları yenemiyosanıs ne anlamı warr???turşusunu mu kurcaksınız anelkanın alex in stadınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aman doruk beşiktaş lıyım ve bir beşiktaş lı gözüyle yorumluyorum olayları. basit bi eleştiri yapıyorum. galatasaray bu uefa kupası nı her tartışmaya sokmasa daha az antipatik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 len hıç-al gene beni şaşırttın,sen nasıl oluyorda bu kadar açık ve doğru yazabiliyorsun anlamaıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hmm kusra bakma bi an galeyana gelmişim :p. olsun siz hiç konuşmayın tabi sizin hiçbişeyiniz yok kıskançlık çıkarmayın şimdi aa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o degilde konu sapmis gitmis burda tartisilmasi gereken kufur olayi, gerek gsnin gerekse kufretmeyin diipte eden fbnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 konuyla alakalı mesaj atan olmamış yaa neyse hıncala çoğu zmn katılırımda kimse gs taraftarından ersuna iyi davranmasını bekleyemez hıncal geçen sene kendi diodu ersun hakan polemiğiyle gs'yi karıştırdı die bunu yapan adam isterse en kral topu oynatsın kimin umrunda fener taraftarı da zaten klasik yapmayız etmeyiz derler derbi zamanı her haltı yerler daha 2 gs maçı var bakalım onlarda neler olup sonra ört pas edilicek her şey bi güsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 http://www.sabah.com.tr/yaz02-10-123.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Hincal uzun zamandir hicbirseyi guzel ozetlemedi bana sorarsaniz.Her firsatta galatasaray taraftari oldugunu vurgulayan bir gazeteci/yorumcunun galatasaray taraftarlarindan baska kimse tarafindan ciddiye alinmasi beklenemez.Tarafsiz yorumda zaten yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @fistan tamamen katılıyorum sana. Yani fb'nin zenginliği çekemeyen 3-5 kişi yüzünden bu tartışmalara girioruz. Yani pankart açmadan once gelip aziz yıldırımamı gosterecekler saçmalığıa gel yahu. atalarımızın dediği gibi "zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış" bu söz tuttuğu takımların borcu dış t.c nin dış borcunu geçmiş olduğu halde, kendi takımlarına üzülecekleri yere fenerbahceye b.k atanlara.. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 13:12 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fener türkiyenin en büyük takımıdır. bence ha gel gör ki sevmem:) gerçi gsyi de sevmem şampiyon beşiktaş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar