Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hıncal uluç 02/03/2006 herşeyi özetlemiş

Muse

Öne çıkan mesajlar

büyüklük para ile ölçülmez birader..tmm siz dünyanın en zengin klübüsünüz kabul ediyoruz...ama biz başarılarımızla sizden her zaman üstünüz siz de bunu kabul edin...sizin ne başarınıs war..tmm ilersi aydınlık gözüküo ama şimdilik koca bi sıfır*0*...
Sosyal ağlarda paylaş

madem eskilere döndün;
bende hıcal uluç un 30 ocak 2003 deki yazısından bir kaç paragraf yazsam yeter herhalde.hazır konuda hıncal uluçken...

"fenerbahçe galatasaray'ı eziyor"

fenerbahçe'nin , ligde galatasarayı 6-0 yenmesi için kullanmamıştım bu deyişi.. "tarihi fark olur"diye önceden işaret etmiştim zaten,tam da bunun sonucu..neticede bir maçtır oynanır biter...öylede oldu...
ama öyle şeyler vardırki etkileri çok uzun sürer...yıllara yayılır...burada öne geçtinizmi ezersiniz...
galatasaray ın bugünü için mucizelere ihtiyaç var...
ya yarın..mendil sallarlar ancak...
fenerbahçe bindi trene gitti bile...

büyüğüz diye konuşmaya devam edin siz bencede daha çok mendil sallarsınız bize ;)
Sosyal ağlarda paylaş

eee? çok saçma bi cevap olmuş hatta ben bi cevap alamadım. gerçi soru sorduğum yok. hıncal uluç allah mı? tamam bazı görüşlerini doğru buluyorum ama bunlar fener medyasında bi yere gelebilmek için söylediği şeyler. ee yani? yine de bişi ifade etmiyorlar.

@horten; kazandığımız başarıyı biz göze sokuyoruz dimi.. allahtan bi 6-0 yenmişsiniz. bir de manchesterı yenmişsiniz. tarihiniz boyunca bunlarla övündünüz. övünecek başka bişiyiniz olmadı. şimdi çok övündüğünüz tesisleriniz yapılırken kan ağlayıp aziz yıldırımı öldürmek istiyodunuz. ben daha ne diyim..
Sosyal ağlarda paylaş

tmm onu inkar eden yoq sizin gelecek parlak gözüküo şimdilik ama somut bişi yoq ortada bunu demek istiorum...ama isterseniz rüya takmı kurun stadınız 1 milyon kişilik olsun..her yer sizin olsun>>siz maç kazanamıyosanız siz kupa alamıyosanız(awrupa)siz büyük takımları yenemiyosanıs ne anlamı warr???turşusunu mu kurcaksınız anelkanın alex in stadınız???
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla alakalı mesaj atan olmamış yaa neyse hıncala çoğu zmn katılırımda kimse gs taraftarından ersuna iyi davranmasını bekleyemez hıncal geçen sene kendi diodu ersun hakan polemiğiyle gs'yi karıştırdı die bunu yapan adam isterse en kral topu oynatsın kimin umrunda fener taraftarı da zaten klasik yapmayız etmeyiz derler derbi zamanı her haltı yerler daha 2 gs maçı var bakalım onlarda neler olup sonra ört pas edilicek her şey bi güsel
Sosyal ağlarda paylaş

@fistan tamamen katılıyorum sana.

Yani fb'nin zenginliği çekemeyen 3-5 kişi yüzünden bu tartışmalara girioruz.
Yani pankart açmadan once gelip aziz yıldırımamı gosterecekler saçmalığıa gel yahu.
atalarımızın dediği gibi "zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış" bu söz tuttuğu takımların borcu dış t.c nin dış borcunu geçmiş olduğu halde, kendi takımlarına üzülecekleri yere fenerbahceye b.k atanlara..

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 13:12 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...