Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 daha önce de başıma geldi ve tekrar yaşıyorum. neden tamamen doğru girdiğim kredi kartı bilgilerinde sürekli cvv kodu yalnış uyarısı alıyorum? bi tek bende mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 visa seçeneğinde yazıyorsan bi de visa-electron şıkkı altında dene bende de oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 visa-electron hesap kartı olmuyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yaw aynı şey benim başıma mastercard la geldi başka kart kullanmak zorunda kaldım sebebi ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kartınız yurt dısı alisverislerinde gecersizdir muhtemelen banka ile irtibat a gecmeniz lazim saniorm bilhassa ziraat bankası genelde emeklilerine verdii icin kredi kartılarını yurtdısında calismio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayır açık. kabul etmediği bilgileri aynen öbür gün girince kabul edebiliyo. kapalı olsa nasıl aylardır oynuyo olurum. iyi oku.. ziraat bankası ne alaka şimdi? [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 15:40 tarihinde, Rebelution tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar