zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 muhabbeti yetio yaw :) ben : attila çıktı mı ? adam : kim ? ben : attila öldü mü ? gördün mü ? adam : bilmiyom abi biraz önce şurda birisini zombiler öldürdü o muydu ? ben : ya yok attila diom ? adam : valla tanımıom abi
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zuahahahahaahahahahha alin benden de; adam:-agbi slm ben:-a.s adam:agbi bişey sorcam ben:sor adam:agbi sen kral misin? ben:hönk! (o an savaş vardi ko'dayken ben commander idim:)) adam:slm ben:a.s adam:agbi sen probok musun? ben:kopar(gene ko'dayken üstelik asasim)
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Adam: Abi 10 taş rezzer misin? Ben: Yok kardeş 4 taş daha açamadim. Adam: Peki o yayi nasi tutuyon abi. Ben: GM verdi bana onu. Adam: way abiii sende şimdi 10 taş rezz de vardir ben: ??????????? Bu arada ben FP archerim...
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tosunumun üstüne tanımam:) bknz. http://forum.paticik.com/konu.php?id=171941
indream Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aga kanka beni clana alır kısın?clan pls ok?ıwı 55 % 95.54ok?
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 adam-selam aga ben-english pls a-300m you mırage +7 k? b-nah a-hani türk değildin lan g.t b-? [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 15:04 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ]
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bütün agaların köküne kibrit suyu:)) bilinc agam hariç:))
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 adam : sellıng lıcaon staff +8 pm me fast ben : hayatında lıcaon staff gördünmü ? a : englısh pls b : are u mal? a : yes a : ? a : are u buy ıt? b : rofl + lol + 10gb a : ok come veronıca (adamın i harfinden haberi yok ve halada diretmekte)
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu resmi sizin için hazırladım.5 dk önce başıma geldi.item için neler yapıolar :d http://rapidshare.de/files/14503289/komedi_bu_yaf.jpg.html
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 birazdan bi tane daha düşer :d
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dün adamın birini 59 lvl %99.98 de bıraktım.solucanlarda lvl atladı.sss yollicam size :d
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 [spo id=1162163][/spo][/spo]
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynı olay benimde basıma geldi.. konu item diildi ama.. pelerin istiordu.. yalan veya dogru o kısmı beni ilgılendirmez.. ßen ally verdim.. 1 hafta allyde kaldı.. söz verdigim gibi.. ßen bana duseni yaptim.. ßu arada senin yerinde olsam.. mirageyi verirdim.. ve insallah yalan soylluyor diye dua ederdim..
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya bırak ya bu kadar yufka yureklı olmaya gerek yok cocuk resmen kendı capında ıtem koparmaya calısmıs ben cok guldum walla... simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yufka yureklilikle alakasi yok.. yalan soyluyorsa.. ona kalmıs.. ben dogru soledigine inanarak elimden geleni yaptimmi.. benim icim rahat.. :)
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben kanserim:(ve hep dual +8shardim olsun istedim acaip kanserim bugün de doğum günüm tüh ya:( ya yarin ölürsem verin bari 2 dk tutayim son dileğim olsunassdafsdasadsfsdasdsfadas:) çok komik şeyler!!!
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kılık sende haklısın aslında neyse kusura bakma oda senın dusuncen saygı duymak gerekır.. sorry:( simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tremors.. gel verim.. umarım ßigun cidden oyle ßir durumla karsılasmaz.. o babanın yerinde olmazsın...
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 türk milletinin en büyük zaafi(-ki bize milyarlarca dolar ve bir çok yiğit cana mal oldu) aşiri hoşgörüdür.ben klan lideriyken biri pm atti bana en hizli döneminde klanin,55+ olduk şöyle böyle derken,dedi ki; -lvl22 oğlum var klana alir misin? ve bende inanip aldim 1 günde onu 43 yapmiştik hiç unutmam..ve çok iyi bir dost kazandim(babasi) ama bu düpedüz sahtekarlik...(pelerine bişey demem)
KILIC Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ßende oncelikle kullandigim itemi kimseye vermem zaten.. ve ayrica.. gelip bisi istediklerinde.. soyledigim laf.. ßen 90 kişiye ßakiyorum.. [ ßir clan + 2 ally ] sen kendi kendine ßakamiorsan zaten ßu oyunu oynama.. ßu durumda genelde hic bisi demeden cekip gidiorlar..
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende lvl 53 iken aresde poison diye bi clana girdiydim clanda iyidi hani bi olayı anlatim size adam : abi selam clan + ? lvl ın kaç abi ben : clan 60+ ben lvl 53 üm adam : seni nasıl aldılar sen söle o ii kalpli abimize benide alır ben : yok kardeşim clandaki komşum adam : lan zaten clana girmek istemiyom napıyım hem ben senin gibi eziq olan clanı ben : zzzzzzzzzzzzzzzzzz not: arkadaşlar lütfen clana giremiyosanız o clandakilere b.k atmayınnn..
zraile Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nolacak bu oyunun hali? yakında ebeveynler clan kurcak :d çocuklarımız özgürdür :d ailelerini alet etmeye başladılar.yakında kendi yakınlarına küfür etmeye başlarlar.:d
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 omg!! zraile abi o muhabbetin aynını yaptı bana o eleman.aynısı dogancan kalp hastası dogum günü hikayesi ...lol
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 en cok güldügüm anarshe nindi :d acayip güldüm valla ama su kalp olayına gelice gerçekten üzüldüm...bunun yufkalıkla alakası yokk belkide öle bisi vardır gerçekten..vakit geçirmek için oynatıyolardır oyunu. olamazmı yanii ben oyunda bazen adamlar geliyo item yada para vs vs şeyler isitolar....durumlarına,konusmalarına vs vs ona göre veriyorum...örnek.. adam: selam beyfendi ben : a.selam :) adam: sizden bi ricam olabilirmi adam : yanlıs anlamayın sakın ben: buyrun nedir? adam: burada kaldımda (moradon) adam : bana 15k (adam civciv deyil) verebilirmisiniz adam: zor durumdayımda ben: kusura bakma 5 dk sonra ben : nerdesiniz ardine gelin 5m cıkarıp verdim... adam: cok tesekkür ederim beyfendi adam :kimse söylesem inanmadı elbet öderim ben : önemli deyil sadece konusmanız hosuma gitti oyun sonucta bu ve sonn ... gerisini düşünün nasılda insanlar var oyunda
Öne çıkan mesajlar