Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu arada arkadaşlar, rektörleri cumhurbaşkanı seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 amerikadan getirir ogretim gorevlilerini proflari o merve bilmemne denen turbanli cakma milletvekili donerken, tayyip cumhurbaskani olunca geliyomus geri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 rahan benim öyl bir niyetim yok eleştirilere cevap vermek gibi, ben sadece içimden geçenleri yazdım. khalad senin söylediğine gelince tabii ki akp de de dönen dolaplar mevcut bknz unkaçıran. akp nin de kötü yanları var yetersiz kaldığı yerler var. ancak ben körü körüne saldırmaya karşıyım. sonuçta benim kendi kanaatim şu an ki durum bir önceki iktidar durumundan daha iyi. yani akp bitse-patlasa-göçse yerine kim gelecek? akp nin yönetiminden daha iyi bir yönetim olsa tabii ki onu isteriz ama benim kendi görüşüm şu an öyle bir oluşum yok. (bu arada ünv konusu eğişmesin forumu batırmayalım) dediğim gibi ünv lerin açılmasını destekliyorum. sonuçta akp de dediğiniz gibi açtığı bütün ünv leri dolduracak kadar kadro yok ama bazı yerleri de dolduracakları aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 asker asker baksana pencereyi açsana vatan elden gidiyor portakalı bıraksana. olmadı :d o zaman ben namık kemal - hürriyet kaside'sinden bir beyit ile veda edeyim konuya; muini,zâlimin dünyâda erbâb-i denâettir köpektir zevk alan sayyâd-ı bî-insâfa hizmetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: jsh demiş ki; rahan benim öyl bir niyetim yok eleştirilere cevap vermek gibi, ben sadece içimden geçenleri yazdım. hmm tamam o zaman da peki bu konularda duygusal tepkileri bir kenara itsek nasıl olur? yani her parti her insan her "şey"in eleştirilebilecek yanı var. olması gereken bunları gözardı etmemek sebeplerini sonuçlarını bulup daha bi iyiye ulaşmak. eğer ki sen -özellikle tabanı olmandan dolayı- misal şu andaki unakıtan amcanın yaptıkları için sesini çıkarırsan, misal hızlı tren için sesini çıkarırsan, akp daha iyiye gider. hükümet daha iyiye gider. bir ihtimal türkiye daha iyiye gider =) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 00:36 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 7 senelik üni yasantım var merak etme iyi bilirim üniversite yasantısınıda olaylarınıda ben adam gibi kurulucaksa itirazım yok demek istedim öle tek binalık üni olmaz heralde off banane ya bugun hangi hükümet basa gelse chp side anapı da dspside muhalefet edeceksiniz zaten ne halt ederlerse etsinler cok umrumdaydı bu ülkenin yargısı var polisi var savcısı var varsa bi yamukluk düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 çok güzel yazmışsın rahan dediklerin çok doğru, insan desteklediği bir tarafın daha iyi olması için objektif olması gerekir ki bende yukarıda belirttiğim gibi akp nin bütün uygulamalarını savunmuyorum, bu konuda verdiğin örneklerde çok güzel. benim sindiremediğim konu her açılan forumun bir şekilde iktidar partisini kötüleme aracına dönüşmesi. insanların da kötülemek için birbiriyle yarışması. sonuçta bu insanlar peygamber değil tabii ki hata yapacaklar. ancak benim düşüncem bütün partilerin hata yapabileceği ancak nedense akp ye daha fazla yükleniliyor gibi geliyor. ünv konusunda ki fikrim ise ünv ler iyi de kötü de olsa açılsın, akp beceremezse bu partiden sonra gelecekler becerir en azından temeli hazır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kötülenecek, dalga da geçilecek, yerden yere de vurulacak, nasıl ki sen duygusal tepkiler verebiliyorsan diğer insanlar da duygusal tepkiler verecek. insanlar senin gittiğin yolu eleştirdiğinde, dalga geçtiğinde belki karaladığında, sen o yolu seçmişsen eğer senin de söyleyecek bir şeylerin mutlaka vardır. onları aklının içinde bir yerlerden çekip çıkarmalı sözlere dökmelisin ki getirilen eleştirileri gerisin geri iade edebilesin. gerçi bu özel olarak seninle de alakalı değil aslında, bu suskunluk hali tüm muhafazakar kesime yaygın sanırsam. çözemiyorum tam. ama bence; "kendinizi açık açık dobra dobra ifade etmezseniz sinirden çatlarsınız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tek partiyle demokrasi olmuyorsa 40 partiyle de olmuyor. %30 oyla iktidar olan bikaç densiz çıkıp da halk arkasındaymış gibi çatır çatır hedeflerini gerçekleştiriyo. bu böyle gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kuzeyde ordular toplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar