Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oyunun ocak ayında bir aylık seçeneği seçerek aylık ödemesini yapmıştım. şubat'ta kendi kendine yine çekmiş. dikkat ettim mart'ta da çekilecek yazıyor. bunu önlemek için ne yapmam gerekir bulamadım? arkadaştan gayet normal bir aylık çekerken bende seri yapıyor adamlar. bunun nedenini bilen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 accountu dondurmalısın yoksa otomatik her ay çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sanal kart bul bı tane aılende bırının yapı kredısı varsa internet sayfasından numarasını al onu koy sen para koymadıkca sonucda cekemıyor en kısa yontem bu yoksa numara sallama ıle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yani yeni ödeme şekli girip numaramı sallamam gerekiyor? hiç sağlam gelmedi bana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayır numara sallasan kabul etmıyor.yanı dogru kredı kartı numarası gırmen gerekıyor sanal kart numarası gırersen kabul edıyor. fakat sanal kartda para olmadıgı ıcın cekemıyor. aylık odemen bıttıgı zaman ıse sanal karta para yatırıp cektırebılıyorsun gayet basıt bısı nesını anlamadın kı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok numara sallama ile olmaz sanırım. oraya geçerli bir kart numarası girmen gerekiyor. normal bir kredi kartı girdiğin zaman sen ordaki bilgiyi silmediğin sürece ve kartın limiti müsait olduğu sürece her ay karttan düzenli olarak parayı çekerler. bir arkadaşın dediği gibi sanal kredi kartı girersen sen kartına para yatırmadıkça para çekemezler... sanal kredi kartı girmekle normal kredi kartı girmek arasında oyun açısından bir fark yok, tek artısı güvenlik bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 5 de 4 ünü tutturdum ben sallayarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne demek istediğini tam anlamadım ama. arkadaşından da senden de gayet normal bir şekilde aylık olarak para çekilir. sen kredi jkartı numaranı girdiğinde sana ödeme planı çıkarırlar. bir sonraki ay ne zaman paranın çekileceği de o planda yazar. ocak ayında girdim demişsin eğer oyunun kutusunu yeni açıp accountunu yeni açtıysan ocak ayı için para alınmaz ama 1 ay sonunda şubat ayı için hesabından para çekilir. seri bir şekilde para çekmek söz konusu değil yani. adamlar ayda bir kez para çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam sorunu çözdüm teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar