Impressive Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 1. video (kıç kızarınca kaçması) http://rapidshare.de/files/14882698/beat.wmv.html 2. video (dagger talia ve dagger kafalık takması) http://rapidshare.de/files/14886662/thebeat.wmv.html screenshotlar http://rapidshare.de/files/14887448/spike1.jpg.html http://rapidshare.de/files/14887481/talia.jpg.html http://rapidshare.de/files/14887459/spike2.jpg.html **üzerimde 5 acid pot wardı fakat dagger talia çıkarmak zor bi iştir ve talia'yı kırmak istemedim, ona rağmen hp'sini bikaç kez yarılayabildim; spike 300++ vururken bloody beast 400++ vuruodu.. sadece sürekli kaçması ve town çekmesi iyi olmadı bikaç tane 50np gidecekti o kadar :) **arkadaşlar birbirlerine minor heal bastıkları için biara kapışmayı bırakıp yanımızdaki 2 orc arkadaşı kesmek zorunda kaldım onlara özür borçluyum :( ** nyphis adlı sin'e, kıçı kızarınca kaçmadığı ve şerefiyle kesildiği için teşekkür ederim :) iyi seyirler........... [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 06:14 tarihinde, Impressive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 url adres kısmına copy paste yaparken: 1. videoda beat'in b'si büyük 2. videoda thebeat'in b'si büyük olacak... copy paste yaptığınızda hata verir b'leri büyütmeniz yeterli özür :) [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 06:21 tarihinde, Impressive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şu diabloliqle nypihis yeri güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 güzel hırpalamışsın :) beni de 70 yapan olsa da senle aynı levellerde kapışabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eline sağlık :d birbirlerine minor basmaları kesilmelerini engellememiş eheuheue talia olayına çok güldüm :d stuner bidahaki kapışmaya dagger kalkan ile gelebilir =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hehe falla beat e acaip ozeniorum en sonunda bende bi sin char yapcam o olcak =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 pofffff aşmış kişilik böyle devam et movie den ilk defa bu kadar zevk alıyorum sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 256 rogue 70 olsun kapuşmak için senin gibi sağlam warriorların 70 olması gereksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne oyuncular var ya başkalarıda ben oyuncuyum die geçinior :d dikkatimi çekti hiç town çekmior helal olsun ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beğendiğinize sevindim :) ne var ki videodaki oynayışımı beğenmedim çünkü programı çalıştırdığım an pc kasmaya başlıyo ve combo yaparken ara ara fail vermeme neden oldu..kasma sorununu düzelttiğim an yeni videolar aktarcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bekliorum ama bu sefer stuner in kaçmasına izin verme :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 pckopat naber lem goremiom seni cz de ^^. lvl mi kasıyon yoksa 1v1 için ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 len ben nick değiştim benim nick pckopatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hehehee gel 1v1 yapak sizin arkada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 akşama yaparıs iş yerindeyim şuanda özele msn ni yaz akşam paslaşırız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 @pckopat kesilceksen kesilceksin kaçmak yakışırmı lvl70 sin'e? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yakışmaz tabi ya kesecen ya kesilecen kaçmak yakışmaz :d galiba bir deyimden yola çıkıor erkekliğin %99 kaçmak gibi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 :) buarada ralf yada hotmale deilim ***beatitpunk = lord_soth_tr*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 la beat aynı lvl olsaq ii kapışırdık senne ama gel gorki 8 lvl takmışın bana :d uzerinde 2.5 tane iron belt warmış gibi :) bide bloody beast.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dagger daha beni keserken zorlanıorsun onu mu kesecen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 oda beni kesemez. çok pis gaçarım :)) ayrıca zorlanmam eskidendi. direk zr dalıyodum simdi bişeler ögrendiq bizde :) [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:02 tarihinde, DaggerPhobia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hep kıl payı kesiorsun beni bakacaz ama akşama kapışacaz bir daha tmm ? sende kesilmeye durunca stuner gibi minor basıp kaçma :d [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:03 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamam tamam np yi 299950 ye düşürem bi anlamı olsun kapışmanın :) beni bilen bilir town cekmem... kesemiosam wurmam o kadar.. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 17:04 tarihinde, DaggerPhobia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bende 370000 e tmmlıyım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 -kanka zamanında partime 3-5 kosp kullanan archer alip bi np kastim yok boyle bisi dehset uleyn ehiehi ... teneke seni . (aradan kimse cikip bana laf yapmasin isim vermedim anlayan anladi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar