Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gözden çok kafaya nişan alınıyor snipe atışta ama zaten sniper silahın mermisi ile vuruldugunda kafa göğüs veya karın farketmiyor pek fazla. normal tüfekle atışta nişan alırken adamın bacaklarını veya diz ile karın arasında kalan bölgeyi hedef alıyorsunuz ve %80 falan göğsünü vuruyorsunuz düzgün bir atışta. yani normal tufekle 100+ metreden ateş ederken kafaya nişan aldıgında boşa gidiyor atış :) askerde 100mt atışında öğretmişlerdi hehe 5/4 vurup görev yapıp bulaşıktan yırtmıştım :) ama sniper silahta özellikle destekli atış ve hassas silah oldugu ve eğitimi verildiği için nişan aldıgın yeri vurur iyi ayar yapabiliyor isen :) ayrıca sniper tek değil genelde 2 kişilik ekip oluyor biri tetikçi diğer tam adı nedir bilmiyorum ama ayarcı diyelim yani ruzgar mesafe bildirip uygun anda atış emrini veriyor. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 01:47 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çelik yelekler kevlar ve seramikten yapılıyor biliyorum ama yeni maddeler var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çelik yeleğe özel mermi oluyor zaten yani uranyumlu mermiler falan var zırhları bana mısın demeden delip geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 birde gözden vursanda vurmasanda hidroşok etkisi ile adamın kafası tanınmaz hale geliceğinden farketmez:). sniper mermisi çelik yeleği delememesi mümkün. ama delmiyen mermi adamı kurtarır diye birşeyde yok. o merminin inanılmaz bir enerjisi var çarpma etkisi gene bitirir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 1dk nefesi kesilir o kadar. absolut; oha? uranyumu kim kaybetmişte mermi yapmışlar.yuh diyorum teknolojiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eğer avp kurşunu sıkıyorsanız sizin çelik yeleğe. orda bi durucaksın işte. avp bu boru değil. uçak bile deler ne çelik yeleği? [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 01:56 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla kibrista ozel harekatcilar bize bir gosteri yapmisti. adam silaha bir mermi takti varil e ates etti. Varil delindi ama deliler gibi havaya zipladi. dagitti yani sonra baska bir mermi takti varil y erinden kimildami gittik baktik varilin iki tarafinida delmis gecmis. acikcasi celik yelek falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bir de en güzel tüfek tarzı vardır ki. küçük gireri büyük çıkar. mesela adamın önüne bakarsınız küçük bir delik. arkasına bakarsınız kamyon direksiyonu kadar boşluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 arkadaşım çelik yelek sektörü gelişti.hatırlatırım.o silahlardan hızlı gelişti.yeni malzemeler, yeni dizaynlar vs.varili deler(uçağızaten deler ahah ne ki uçak) bu yeni çelik yelekleri delemez.discovery de gösteriyodu bi kaç ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 geffen o silah tarzı değil.delen geçen mermi herzaman aynı etkiyi yapar.girdiği yer ufak çıktıgı yer nah böööle (___) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fistan ne bu hız bi o konu bi bu konu müsadenizle fistanı forumumuzun uçan kuşu ilan etmek istiyorum en hızlı konudan konuya atlayan kuşş daaa daaaammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 uranyum başlıklı tank mermileri biliyodum da, tüfek mermisini ilk kez duydum... bildiğim kadarıyla merminin delip geçtiğinde verdiği zarar kadar, o hız nedeniyle oluşan şokun verdiği zarar da var... yani kafasından vurulan adamın kafası, göz-çene farketmeden, suratının neresinden vurulursa vurulsun, kabak gibi parçalanıyor zaten videolardan izlediğim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 biliyorum o programı bende izlemiştim ama o çelikyelekleride delen mermiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 heracles1986, harbi ha pati pet'e bile uğradım arada fikir verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @geffen; bahsettiğin olay, mermiyi döndürerek gönderen silahlarda oluyo sanırım... g3'te o olay var bildiğim kadarıyla, mermi dönerek gittiği için, küçük girse bile içerde şokun etkisiyle kopardığı parçaları da sürükleyerek çıkış deliğini hayvani genişletiyo... @fistan ; post kasma arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fistan avp kurşununu geçirmeyecek yeleği icat ettin diyelim hadi oldu diskaviri çenil gösterdi diyelim. o kurşunun geliş hızını düşünürsen, sana son sürat gelen bir bemece kamyon etkisi vericektir. seni delmese de iç kanamadan çelik yelek giymeyen kankalarının yanına teslim edicektir. haksızsam 1e haklıysam 2 ye bas. operatör için 0a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 1 yelek şokuda emiyo dermişim... discovery nin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 abi ben biraz hatırlıom o programı. sniper mermileriyle test etmemişlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dıııt dııt dııııt dıııt dıııt dıııt dıııt dııt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 geffen, o hizda giden bi essek arisinin yapicagi etkiden fazla olmaz. tamam ufak alana inanilmaz bir guc uygular fakat yelek bunu civara dagitarak darbeyi hafifletir. delinmedikce sorun yok yani, duvara yumruk atmakla civi cakmak arasi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 dela şimdi sen şu zırhı giy.. geç avp kurşunun karşısına. bak iç kanamadan delinmesen bile gidiyor musun gitmiyor musun? normal glocku yiyen çelik yelekli abimler bile 2,80 yere yapışıyor. avpyi hayal edemiyorum. o basıncı soğuracak bir bünye olamaz. ha bir zırh yaparlar. duvara yapıştırırlar. sonra ateş ederler duvar delinmez doğrudur. ama sen insansın mazallah zırh aynen geri gider kafan kolların havada bir saniye asılı kalır sonra yere düşer çizgi filmlerdeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya iddaalasicaksak, ben diyorum ki wissy'ye ben havali tufekle vururum gozunden, ama 20 milyonunu alirim. adam inanmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tamam lan. bakırköye gidelim paramızın 500binlirasıylan araba yarışı geri kalanıylan da dota oynıyalım. sonra wissye ateş edelim. haklı çıkan paraları alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bana uyar, bozuk paraynan hakem vurmaca. tebesirle kiz vurmacada da iddialiyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tek sorun surada gercekten tufegi olan adamin ben olmam sanirim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar