Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sniper nerden vurur?

Dela

Öne çıkan mesajlar

gözden çok kafaya nişan alınıyor snipe atışta ama zaten sniper silahın mermisi ile vuruldugunda kafa göğüs veya karın farketmiyor pek fazla.
normal tüfekle atışta nişan alırken adamın bacaklarını veya diz ile karın arasında kalan bölgeyi hedef alıyorsunuz ve %80 falan göğsünü vuruyorsunuz düzgün bir atışta. yani normal tufekle 100+ metreden ateş ederken kafaya nişan aldıgında boşa gidiyor atış :)
askerde 100mt atışında öğretmişlerdi hehe 5/4 vurup görev yapıp bulaşıktan yırtmıştım :) ama sniper silahta özellikle destekli atış ve hassas silah oldugu ve eğitimi verildiği için nişan aldıgın yeri vurur iyi ayar yapabiliyor isen :) ayrıca sniper tek değil genelde 2 kişilik ekip oluyor biri tetikçi diğer tam adı nedir bilmiyorum ama ayarcı diyelim yani ruzgar mesafe bildirip uygun anda atış emrini veriyor.

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 01:47 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

birde gözden vursanda vurmasanda hidroşok etkisi ile adamın kafası tanınmaz hale geliceğinden farketmez:).
sniper mermisi çelik yeleği delememesi mümkün. ama delmiyen mermi adamı kurtarır diye birşeyde yok. o merminin inanılmaz bir enerjisi var çarpma etkisi gene bitirir adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kibrista ozel harekatcilar bize bir gosteri yapmisti.

adam silaha bir mermi takti varil e ates etti. Varil delindi ama deliler gibi havaya zipladi. dagitti yani

sonra baska bir mermi takti varil y erinden kimildami gittik baktik varilin iki tarafinida delmis gecmis. acikcasi celik yelek falan hikaye
Sosyal ağlarda paylaş

uranyum başlıklı tank mermileri biliyodum da, tüfek mermisini ilk kez duydum...

bildiğim kadarıyla merminin delip geçtiğinde verdiği zarar kadar, o hız nedeniyle oluşan şokun verdiği zarar da var...

yani kafasından vurulan adamın kafası, göz-çene farketmeden, suratının neresinden vurulursa vurulsun, kabak gibi parçalanıyor zaten videolardan izlediğim kadarıyla...
Sosyal ağlarda paylaş

@geffen;

bahsettiğin olay, mermiyi döndürerek gönderen silahlarda oluyo sanırım...

g3'te o olay var bildiğim kadarıyla, mermi dönerek gittiği için, küçük girse bile içerde şokun etkisiyle kopardığı parçaları da sürükleyerek çıkış deliğini hayvani genişletiyo...

@fistan ;

post kasma arkadaşım...
Sosyal ağlarda paylaş

fistan avp kurşununu geçirmeyecek yeleği icat ettin diyelim hadi oldu diskaviri çenil gösterdi diyelim.
o kurşunun geliş hızını düşünürsen, sana son sürat gelen bir bemece kamyon etkisi vericektir. seni delmese de iç kanamadan çelik yelek giymeyen kankalarının yanına teslim edicektir. haksızsam 1e haklıysam 2 ye bas. operatör için 0a.
Sosyal ağlarda paylaş

geffen, o hizda giden bi essek arisinin yapicagi etkiden fazla olmaz. tamam ufak alana inanilmaz bir guc uygular fakat yelek bunu civara dagitarak darbeyi hafifletir. delinmedikce sorun yok yani, duvara yumruk atmakla civi cakmak arasi bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

dela şimdi sen şu zırhı giy.. geç avp kurşunun karşısına. bak iç kanamadan delinmesen bile gidiyor musun gitmiyor musun?
normal glocku yiyen çelik yelekli abimler bile 2,80 yere yapışıyor. avpyi hayal edemiyorum. o basıncı soğuracak bir bünye olamaz. ha bir zırh yaparlar. duvara yapıştırırlar. sonra ateş ederler duvar delinmez doğrudur. ama sen insansın mazallah zırh aynen geri gider kafan kolların havada bir saniye asılı kalır sonra yere düşer çizgi filmlerdeki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...