Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6. anahtar !!!! poffff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ne kadar aradıysam da 6. anahtar olan recon of key i bulamadım directionların hepsine baktım hemde a1 a2 a3 hepsinde heryere baktım ama 6. anahtar yok birkac arkadasım savastan sonra cıkıyo falan dediler ama bu bana biraz sacma geldi yardım pilis :p
Mesaj tarihi:
neyse tmm servera res atıldıktan sonra yaparım ama niye herkes bu konuda sıkıntı cekio ???

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:40 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eh ehe 4. yü aramadan buldum cok kolaydı tam neresi hatırlamıyorum ama aramaya 50 görevi yazıp gelen ilk linke tıklarsan yerini bulabilirsin yalnız bir tek 6. sakat 6 yı buldugum an 7. nin yeri cok basit zaten ^_^
Mesaj tarihi:
yaf tmms bulurus dert etme ama erenion +6 dan asagı kabul edemem kank +0 mi kullanayım hem zaten beyaz elbisenin +7 setini yapcaz daha offf işimis sor yardım edersin artık bu arada beyaz elbise middle mi ^_^ paper mage 4ever fakat iş erenion a geldi hooop dediiik eh ascık int vercez artık napalım

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:44 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...