PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaslar ne kadar aradıysam da 6. anahtar olan recon of key i bulamadım directionların hepsine baktım hemde a1 a2 a3 hepsinde heryere baktım ama 6. anahtar yok birkac arkadasım savastan sonra cıkıyo falan dediler ama bu bana biraz sacma geldi yardım pilis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 server restartindan hmn sonra yapabilirsin. bu konuda cok konusuldu arama yi kullansan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arama yapsaydin?! biktik gari bu anahtardan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aramayı kullandım ama pek de işe yaradıgı soylenemez ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 neyse tmm servera res atıldıktan sonra yaparım ama niye herkes bu konuda sıkıntı cekio ??? [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:40 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 1-2 saat önce o3 de goblinlerde gördün reconu belki ares dede çıkar birazdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o ben deilim l3m benim de ben deilim o arkadaş l3m amk cem pist git l3m res den soora asga hade :pp xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tam olarak asga damı çıkıyo benimde yardıma ihtiyacım varda :) bende 6 da taklı kaldım!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tam olarak asga damı çıkıyo benimde yardıma ihtiyacım varda :) bende 6 da taklı kaldım!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lunar war ı bekleyin herhangi bir taraf invade olduğu anda tüm serverlarda aynı anda çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben tam olarak yerini ve saatini biliyorum. ben ve 5 arkadaşım farklı günlerde aynı yerve saatte aldık. 6. anahtarı veren adamın bir saati war. server ı saati ve yeri tutturmak gerek örenmek isteyen:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben savaş başladığında 6.anahtarı kalluga girişte bulmuştum(elmoradlar için) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arama fonksiyonu çok kullanışsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eskıden 2 idi ben 6 y bulabılıyorum ares de 4 yok restar ras gelınce ayda gozume takılırsa bulucam yoksa aramıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eh ehe 4. yü aramadan buldum cok kolaydı tam neresi hatırlamıyorum ama aramaya 50 görevi yazıp gelen ilk linke tıklarsan yerini bulabilirsin yalnız bir tek 6. sakat 6 yı buldugum an 7. nin yeri cok basit zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bak kızım c3m l3m git hesap bul bi bakıyom cıx cıx nese :=) sana blast alcam pazartesi bide glacier erenion bulursak :=) ^_^ ii alıştın sen patiye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bura bagımlılık yaptı bende sewdim burayı dostum ben yafss neese tmm blast ve erenion bulursan bırakcm hesabını ehe ehe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 postmu kasıyosun? güncelle diye bir yer war.. [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:35 tarihinde, FirstAttack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nope ^^ bu bizim arkadaş benim hesaba tecavüz ediyo 3 gündür :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hem şuan post sistemi yoq dikkatini çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadas yeni hessap alınmıo ee napayım bende arkadasımın hesabını kullanıom dorucum blast ve erenionumu bekliyorum ^_^ ehe ehe p.tesi buyuk gun demek oluo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 blast kesin şamp.. pardon erenion inşallah wer bi 9-10 ytl da rahat bulalım amk hafta sonu biriktirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaf tmms bulurus dert etme ama erenion +6 dan asagı kabul edemem kank +0 mi kullanayım hem zaten beyaz elbisenin +7 setini yapcaz daha offf işimis sor yardım edersin artık bu arada beyaz elbise middle mi ^_^ paper mage 4ever fakat iş erenion a geldi hooop dediiik eh ascık int vercez artık napalım [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:44 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 anaa serverlar ucmus lan bu ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nope ^^ 6 ya kendin bas beni s**klemez onun +0 zaten 6 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar