thanatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hayirli olsun :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Vay ben tatildeyken neler olmuş neler. Hem modluk hem bölüm hemde nişan için tebrikler horaşa-san:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: horacegoesskiing, 08 September 2003 19:44 tarihinde demiş ki: nası yaratıcı dimi. bişi var ama görüntülenemiyor. sanatçı burda egzistansiyalizmin doğruluğunu "sahip olmak ya da olmak" bağlamında irdelemiş sanki öyle değil mi? değil mi.. hadi ya bana öyle geldi bi an.HAHAHA[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: PhalanX, 08 September 2003 12:35 tarihinde demiş ki: doggy patlatmışsın abi yine :D ne gibi avatar lazım eha ama ben bohuhuhuhuh :-P Mental Note: Aglama efekti yapilan postta dil cikaran smiley kullanilmayacak! Mental Note 2: Mental note yazmak yerine smiley silinecek[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar