paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 selam, ilk önce resimleri yayınlayalım: "abartmış" diyenleri duyuyor gibiyim. el verdiğince eledim :p saygılar.' [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:00 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 selam, lütfen silinsin. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Aaaaaa resimler çıkmıyo.. Paramecium bu ne ya? Sportback e benziyo ama yüksek fln çıkamadım ben içinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Q7ye bi el atmışlar sanki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 2004 1.6 quattro 25 bin euro olabilirmi? dünkü sabah gastesinde ilan vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yeni bir model diye biliyorum onu ben. jeep tarzı sanırım daha çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 audi'ni yiyim, audi de audi aaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam, 1.6 quattro yok. bir ara 97-00 arası a4'de 1.8 quattro'lar vardı. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 selam, @silphatos; kardeşim kıskanma. ama ısrar edersen balık yemeğe gideriz bir ara :) ben askere gitmeden falan. hem kanın ısınır audi'ye :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben arabayım diyo cok oturaklı bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar