Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bugün yine birşey değişmedi. olmadığını bildiğim birşeyi bekler gibi geçiyor günlerim. gözlerimin yakaladığı pırıltı, küçük bir kızın umut dolu yeşil gözleri olmadı asla. bir canavardı aslında kaçtığım. korkunç değildi ama. aksine yakışıklıydı kerata. kendime benzeyen taraflarından pek birşey kalmamış, yıllar götürmüş hepsini. hayalimdeki "ben" ele geçirmiş onu. farkına varamadığın yavaş bir mutasyon. sadece sonunda farkedersin. öldüğünün farkına asla varamaman gibi. çok geç.. ne o? açamıyor musun gözlerini? aynadan çürümeye başlamış göz kapaklarının altında gri, yarı-sıvı birşey görmekten mi korkuyorsun? umarım inançsızlığımda haklıyımdır. çünkü kendimle özdeşleştirdiğim şeylerin benden uzak olmasının hayali bile acı verici. belki bir manzara, belki de, kim bilir, gizli bir aşk sadece bir kişinin bildiği. küçük bir kız uyandırdı beni bugün. adı fenja'ymış. ay gibi bir gülümsemesi vardı. içten. sinirlendiğini görmek istemezdim. gerçek olmadığını asla farkedemedim. çünkü bitmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 within temptation dinledim yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kısa olmuş, ama benim de bi aralar şarkı dinlerken yazdığım yazılar vardı, direk onlar geldi aklıma, onlar da bu uzunlukta olurdu genelde =) güzel ya da değil olarak bi yorum yapamıyorum, değişik olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla bu çocuğu da zorladık da yorum yazdı. yorsanıza of. bakın ne güzel yormuş saeros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar