Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet acil cevap lazım arkadaş cdleri bekliyor çabuk biraz hadi canlar güveniyorum size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 mp3'e çevirmek istiyo musun? yoksa direk mi kaydediceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kitaplıga kaydedince direk cevirmiomu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 audio converter kullanıcaksın bi dunya prog var googledan araman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 benimki mp3'e çevirmiyo. küçültülmüş wav oluyo. ama mp3 için codec almak gerekiyo o da baya pahalı. beleş bulmaya da kasamam. creativein çevirici programı var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 windows media player la ripliycen,tabi eger mp3 e cevirmek istiosan audio yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 benm bildiim media player direk bi dosyaya mp3 olarak kaydedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla mp9 yapmıyo. 10 yapıyomuş ta hani orjinal windows falan olayı vardı ya bi ara indirmemiştim. 9 yetiyo zaten converterım var. önemli olan müziği çalması o yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşlar bilgisayara media playerdan kopyala diyerek kaydetmeyi başardım ama şimdide winampta çalmıyor parçaları adımlarda bi hata mı yaptım acaba bilen bi arkadaş var mı? media playerdan kopyala dedim..sonra winampta açamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya winampın son versiyonunu indir yada cdex diye bi program var onu indirip mp3 e tekrar çevir cdyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 up nasıl çevircem winampın son versiyonunu indirmeye başladımda ben 2.78 den memnundum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birincisi yanlis yer. ikincisi cdex demis birisi. ucuncusu bi miktar arastir... dort google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cdex http://www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tmm arkadaşlar sorunu hallettim çok teşekkürler ilginiz için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nasıl hallettiğimi yaziym de konu başlığını arayanlar bi sonuca ulaşsınlar.. windows media playerın herhangi bi sürümünü kullanarak cd'den kopyala tuşuna bastım...otomatik seçili şarkıları müzik kopyala seçeneğiyle desktopa kaydettim.. ardından şarkıları winampın son versiyonu ile sorunsuzca açtım..birlikte aç seçeneğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 winamp 5 pro audio cd'leri mp3'e çeviriyor (evet ya satın al ya da crack) musicmatch jukebox da mp3'e çeviriyor (converting işlemi için para ödemeye gerek yoktu yanlış hatırlamıyorsam) bir de audiograbber hatırlıyorum öyle bir program da vardı. hatta media player'ın son sürümü (10) audio cd'leri mp3'e convet ediyordu. audio cd'yi aynen bilgisayarına kopyalayıp dinlemeye gerek yok bence. boşu boşuna 700mb kadar israf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 media playerın 7 ve üstü hepsi yapior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar