ginaly Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw pcye format atçam ama olmuyo bi türlü.. eskiden olurdu format c: yapıoduk fakat demin denedim başlangıç disketiyle başlattım, dos ekranına düştüm ama komutu yazınca "bad or bilmemne command" hatası veriyo. nedendirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bad command or filename format.com isimli dosyayı diskete atmamışsın o yüzden öyle oluyor... ayrıca tekrar işletim kurcaksan(xp) hiç kasma setupta kendi kendine format atıyo zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cd(iki nokta) ile cye gel dirde bakalım findows hakket cde mi kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 disketten boot ettiği zaman hdd sürücülerini göremeyebiliyor bazen ibne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bunu anlayamıosan formatta atamassın sen git baskasına yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 xp cd'siyle baslat bilgisayarini orada bir setup acilacak orada sil c'yi. artik format diye bi komut yok ;) tabii işletim sistemini belirtirsen daha iyi olurdu :d ben sahsen xp oldugunu düsündüm... [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 23:57 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar