ginaly Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaw pcye format atçam ama olmuyo bi türlü.. eskiden olurdu format c: yapıoduk fakat demin denedim başlangıç disketiyle başlattım, dos ekranına düştüm ama komutu yazınca "bad or bilmemne command" hatası veriyo. nedendirki?
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bad command or filename format.com isimli dosyayı diskete atmamışsın o yüzden öyle oluyor... ayrıca tekrar işletim kurcaksan(xp) hiç kasma setupta kendi kendine format atıyo zaten..
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cd(iki nokta) ile cye gel dirde bakalım findows hakket cde mi kurulu.
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 disketten boot ettiği zaman hdd sürücülerini göremeyebiliyor bazen ibne yani
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bunu anlayamıosan formatta atamassın sen git baskasına yaptır
mardox Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 xp cd'siyle baslat bilgisayarini orada bir setup acilacak orada sil c'yi. artik format diye bi komut yok ;) tabii işletim sistemini belirtirsen daha iyi olurdu :d ben sahsen xp oldugunu düsündüm... [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 23:57 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar