PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ark lar başlıom:d 1-areste fiyatlar nezmn düzelcek? 2-paramolmadııiçin priest kasıyorum 100m im war onada sin itemi hayatta alınmaz sizce napayım priest iyimi?cz de tek takılırmı?yoqsa ass. dahamı zevkli para olsa adam gibi bişiler alcamda total 100m war :( cwpls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya bi cwp yassanıza walla ne zmn düzelcwek????? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sacma topiclerinden sıkılmakla birlikte yavas yavas sendende sıkılmaya baslioruz kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yaf tmm sen bana nezmn fiyatlat düzelcek onu söylermisin rica etsem söz bidaha saşma topic açmıycan cnm sıkılınca söölersen :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kimin bole bi soruya kesin cvp verebilcegini zannediosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yani bu sorudan amacım wipe olduu içinmi fiyatlar artıı yoqsa dupe olduu içinmi bi dahaki wipe da düzelirmi diyorum. bunu öğrenmem lasım ona göre gb alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bütün düpeciler ölünce düzelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 assasini 1vs1 de almak istiyorsan takıların sağlam olacak, ddn yüksek olacak. yoksa çerez olursun [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 00:50 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar