Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 şimdi 2 gün önce başladım oyuna. glavie kullandıran skill (neydi adı yahu) verdim 8 level oldu. birde o ilk verdiği vuruşa verdim 2 el. üstüne de fire ve force aldım heal verdim 2 birde 2 fire'da çıkan ilk büyüden verdim. level 9 oldum şuan. hata falan yapmışmıyım sonradan patlasın istemiyorum char. yapmadıysam daha sonra neler yapayım yardım ederseniz sevinirim. bu arada 600 hp falan 400civarlarında da mana var. (şuan bulundugum makinada silkroad yok ondan böyle sallama gidiyorum :) )
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birde spearcı oldugum için fire shielde vermiyorum hiç. mantıklı herhalde dimi? :)
jestergod Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 force a verme, verdiklerini ilerde silersin. spear mı kullanıcan glavie mi? glavie kullancaksan full str, spear kullanıcaksan full int aban. statları dagıtma.
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 fire shield e versen de kullanamazsın zaten o acıdan mantıklı. glavie kullanacaksan str gıtmen daha ıyı.fire da ıyı tercıh pysch. dmg a yonelık buff ları var. force da self heal yerıne herkese atabılecegın heal e verırsen daha ıyı gıbı.harmony sı baya ıse yarıyor regen artı ılk sevıyesınde lvl 33 altı agresıf yaratıklar giant ve champion harıcı sana saldıramıyor cemberın ıcınde ıken.kendını heallemek ıcın force a verdıysen su ana kadar gerek gormedım o heal ı kullanmaya potıon lar yeterlı oluyo. Mag. dmg Pysh. a gore daha ustun gıbı geldı bana tabı mana pot a cok para harcaman gerekıyor ama mob ları daha hızlı kesıyorsun. Benım yorumlarım lvl 30 altı ıcın gecerlı ustunu gormedım daha.
Öne çıkan mesajlar