Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paper ile normal mage arasında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en basta herseye bi 30 resist fazlasi oluo zaten int mage in sonra herkezin bildigi gibi defans farki ayni itemlari takarsa armorlar disindaki takilardan bahsediorum sanirtim bi 200~300 defans farkeder paper cok daha fazla vuruo ama ne kadar deistigini bilmiorum ama ben 63 lvll int mage im 57 bi paper mage bende ayni adama 50 damage fazla filam koyabilio bole bi fark var paper mage in cok item a ihtiyaci lazim haliyle cok zengin olamsi lasim int mage e dd taktiktan sonra crimson +7 set yapamican mi spear defanslarla filam idare edio...
Mesaj tarihi:
waffen ben bir warrior olarak sana şunu solıyım. ben ıcın gecerlı olan karsı tarafın atagı degıl defansıdır. paper mage gordukce sevınıyorum. cunku resistlerim iyi. sonucta fazla damage almıyorum we kesmem cok rahat oluyor. 2-3 skill arası suruyor bır paper mageyı. ama uniq takıları tamamlamıs bır paperı kesmek we ölmemek cok zor.

eğer cok paran warsa paper fazla paran yoksa pet ol. paper giysileri ucuz olmasına karsın uniq takılara ıhtıyac duyar. genelde rol we roc kullanıyorlar rom takan pek gormedım. ozellıkle roc kullanan cok mage arkadasım war. pet seç bence. macera arama
Mesaj tarihi:
ya ben mage değilim. denemedim. rolun defansı 50 sanırım defans olarak daha ıyı. ama roctada str bonus war we daha fazla pot almasını saglıyor. ama dual rom takan iyi bir mageye rastlamadım daha. mageler denemişse bana söz düşmez zaten. ama arkadaşlarım roc we warrior earing takıyorlar.

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 00:23 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
warrior earring e bisi demiorum mage in takabilicegi 2. en iyi earring ama seyde var iste mage de defans i yuksek tutmak gerekio iki pot almak icin toplamda 40 defansdan vazgecilmez bence ha iyi yani da var 40 + fr ama 40 fr mi 40 deefans mi diye sorsalar sanirim 40 defans derim
Mesaj tarihi:
ya aslına bakarsan ben warrior olmama rağmen rol takmak isterim. defans olmak cok ıstıyorum. ep takmamda bunun bır kanıtı. o kadar cok hp werıokı cok hoşuma gidiyor. roc takmaktansa rol takmayı tercih ederim
Mesaj tarihi:
bende 3-4 ay once cz de boss eventte atilladan dusurmustum. uzerımdekılerın hepsi kendı dropum. raptor dısında onuda bugun aldım. epin alıcısı wp den cok gibi. moradonda cok istekli war epe
Mesaj tarihi:
o kadar cok mage varki abi normal epnin aranmasi ama fiyat olarak hala wp daha pahalli olsa gerek heh o hersey kendi drop um demissin o da warrior in guzelligi iste tam boss adami
Mesaj tarihi:
ya ben oyunu bırakmadan oncekı gun 14 boss kesmıstım 1 gunde cz de. hemde salına salına. 10 tanesı drop wermıstı. premium wardı o zamanlar. raptorum sılınınce mirastan yedim. guzelde silahlar aldım. ama raptor hanguk totemic yaktım +7 ye gecıırken. para azalınca mecbur +6 ya donduk işte. warriorun item sorunu olmuyor lvl 65 den sonra. yeterki absolute acılsın. solo samma bıle kesmıstım cz de.
Mesaj tarihi:
ama 3-4 magenın kesemıycegı boss yok .) warrior oyle deel priesttsiz troll king kesen war mı acaba xd magelerde cok avantajlı aslında. eslant ıcın gecerlı tabı bu. ben cok gordum dm yi butun eslanttı dolasa dolasa kesıldıgını xd
Mesaj tarihi:
range dedinde aklıma geldı. ya bu tek ellerde dual range 2 olan silahların kullanımına ızın werılse warrioru kımse tutamaz sanırım :) düşünsene totemic we harpoon falan tek elde. allah allah
Mesaj tarihi:
benım uykum geldı sabah erken kalkıp yola cıkacam. sohbetın guzeldı .) keşke oncedende bole olsaydı o konusmalar olmasaydı. neyse iyi geceler sana.
Mesaj tarihi:
hehe sanada :]

o konusmalar icinde konusuna gore tavir aldigimdan olmustur kusura bakma >_<

bazen kendime hakim olamiorum hehe

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 00:58 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
roc = 30 ac, 20 fr, 7 health, 7 str, 50 hp, 30 curse
rol = 50 ac, 20 lr, 7 health, 7 dex, 50 hp, 50 mp, 30 poison
rom = 40 ac, 20 gr, 7 health, 7 mp, 50 mp, 30 curse
wp = 20 ac, 150mp, 100hp, 5health, 5dex, 5str, 30fr,10lr,10gr
ep = 20 ac, 150hp, 100mp, 10health, 5mp, 5int, 20 poison, 20 curse
=p
  • Yeni Oluştur...