evo5558 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o evde ben olsaydim önce müzik dinlemek için bişiler yapardim ama sen tv al bence........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence carper media center paran varsa sonra birtanede nargile al bizinde evde ama annem kullandırtmıyorr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nargile kesinlikle tavsiye etmiyorum insan evde olunca b.kunu çıkarıyo zaten bi nargile 50 tek sigaraya karşılıkgeliyo neredeyse ciddi anlamda sağlık sorunları yaşarsınız almayın ortamımız ii herakşam çekeriz diyosanız hiiiççç almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 önce müzik sora nargile sora yatak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hepsi bi arada olcak aslında .... oooff off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 musicc.cmakes the peopleee come togetherr [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:52 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nargile!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hacı ne nargielsi beaf.ev bomboş nargileylemi dertleşecen.... tv desen dertli iş.digiturk olmadan olmaz.oda ayrı para.müzik desen kendin şarkı söle en güzeli...karı al sen. gecelik 200 $ seçeneklerde yok ama olsun.valla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 nargile iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 buzdolabı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 o lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 duman olsunda çeşidi farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nargile geçici bi heves tv de öle aslında herkes bilgisayar adamı ise tv de izlenmez. müzikte bilgisayarda var. onun için nargile almanız en iyisi tabi nargilede temizline üşenme falan vs derken 2 ay sonunda hevesiniz kaçıcak özel günden özel güne yapıcaksınız yani siz gidip o paraya nutella alın en güzeli edit: tv*2,nargile*2 ve müzik sistemi mevcuttur öğrenci evimizde ona göre yorum yaptım, atmadım kafadan [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 00:45 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 o parayı bana ver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 karar verildi, müzik seti 5+1 gibi bi şey işte.. nargile abim össye girio bu sene. onla aynı yerde kalıruzda o gitsin nargileye çakıoruz.. antepe düşen olursa bekleriz evimize efem.. ciddiyim. (kim gelecek lan buraya) ama bakın hayat burda stress yok yemek beleş gibi. terör yok ne ararsan var gezilecek yerler var hamam var. trafik yok.. bekleriz efem. kalktım istanbuldan gittim heyt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Nargile içerken televizyondan müzik dinlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar