RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 beyler dün gene saat 11 gibi f9devil bos kesmek için yanına albatros_hakan isimli asası almıştır .daha sonra f9 bu adama güvenip party i disband etmemiş ve albatros hakan ise party i disband etmiş itemi alıp kaçmış.drop amulet of dex f9 dün akşam benden yardım istedi adam yalvarıo bana türkçe konuş alıver itemimi die.ben adamla konuştum fakat adam 15 gb ye satmış.tmm dedim o zaman adama parasını geri ver dedim ama onuda kabul etmedi iron bow +6 alcam dedi.dedim şu oyunda ne varsa böle yapılan hareketlerden dolayı türkleri sevmiolar.bir kerede olsun türkleri düşürmeyelim yükseltelim dedim hakan says:ne alakası var... hakanı ikna etmek için yani f9 a parayı vermesi için ben hakana ib +6 veriodum ama kabul etmedi :((( f9 hala pm atıo ve yardım istio :((( şu oyunda biraz olsun türklüğümüzü düşürmeyelim arkadaşlar :( not:büyük küçük harf hatası hala devam ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ßu oyunda turkleri bu duruma getirenlerin allah belasını versin.. ßaska dicek bisi bulamiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o ghost un turklerden cani cok yandi ondandir pwnurtralala nin selami var de delirsin... char i hacklemisti benim warrior i sonra ustune item koymus mal bende hackledim geri aldim o yuzden sevmio hatta delirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gereken cevabı verdim ßen.. hayet seviyeli bi sekilde.. adam pm atti ondan sonra.. gel istersen die.. pislik yapmami bekliormus :) hadii leynnnn dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ayıptır ya bu türklerden çektiimiz 1000232 oldu :pp bugün sw istedşim birinden atar gibi yapıyo geri çekilio 10-15 defa aynısını yaptı bende dayanamadım fuck the türks who likes u u bitchy. bakın daha ii hem genelleme yapıpta fuck türks demiş olmuyosunuz :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 türk deilmi iste ne beklersin:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sende türksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o adam a türk işte demiyelimde seviyesiz onursuz diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yes right :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar