Darkblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 maket dünyasına yeni giren biri olarak bana boyama tekniklerini öğretebilecek birilerini arıyorum..elimde yapıp boyamaya başladığım panzer iv aust.h alman tankı var..tankımın üzerine eskitmeler bazı hasarlar düşünüyorum ama işte bi yardım eli lazım..bu bilgileri veren bi site verebilirsinizde sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tutorials bölümünde biri çok güzel bir şekilde anlatmıştı. deli hacıydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 neyle boyuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 benim ufak bir tankım var yapmıştım :d şimdiler de büyük bir model alıp baya uğraşmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bende ılgılenıyorudma pek askerı yapmıyorum ben tarıh bolumumuzun mod u cafeın bu ıslerın ehlıdır eskı nıckıde delı hacı zaten ona bır danıs basıt soruları bende cevaplıyabılırımde cafeın kadar olamayız tabe hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya fırçayla boyuyorum..zaten genel boyamada pek bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama eskitme ayrıntılarına falan gelince ciddi yardımlar gerekiyo..cafein nickli arkadaşa bi danışırım..ya peki bu konuda tüyolar veren bir site biliyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 biri beni çağırmış hemen geldim, konudışına pek uğramadığımdan kelli gözümden kaçmış. birincisi, maket bir sanattır, yeri konudışı değil görsel sanatlardır. :) ikincisi, modelcilikle ilgili türk siteleri var. bunlardan en kapsamlısı ve bir foruma sahip olanı www.modelsitesi.com. bunun harici uluslararası bir site olan www.armorama.com sitesinin türkorama adıyla türkçe bir altyapısı ve forumu da mevcut. üçüncüsü, maketle ilgilenen her arkadaşın sorusunu vakit buldukça yanıtlamaya hazırım, özel mesaj atmaktan çekinmeyin. maket seven herkese sevgilerle. güncelleme: iş yoğunluğundan vakit bulamıyorum, ama bulur bulmaz yeni bir tutorial ile görsel sanatlardaki eylemlerime devam edeceğim, elimden geldiğinde anlatırım nedir ne değildir... [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:50 tarihinde, Cafein tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cafeinim biz caylak modelcılerı aydınlat bıze dogru yolu goster hehe maketcının zaten en cok karsılasıcagı tepkı "olm cocukmusun arabayla tankalrla oynuondur" fırcayla boyamak zaten facıya dırek cok profesyonel degılsen iz yapar batırır yanı kullandıgın boya ve maketın markasıda cok onemlı mısal acrylıc ler ozellıkle tamıyanınkıler astar ın ustune airbrush ıle atılınca kaymak gıbı oluyor ama fırcayla facıya oluyor cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 boya alıyosun fırcayı batırıp boyuyosun ne teknıgı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oldu canım. bir kere fırçayla düzgün boyanmazsa iz yapar. boya kalın kalırsa detaylar kaybolur maket bir şeye benzemez. çabuk donan akrilik boya (tamiya gibi) kullanılırsa çizik çizik fırça izi olur. kalkıp bilip bilmeden konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadasınki resim olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben bole bı adamın yaptıgı tankı gormustum tankmı gaylerın barıs ayagına susledıgı gecıt tak larındanmıydı cozemedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 necrolamış gibi olmayayım ama var mı hala ilgilenen maket yapma/boyama ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ben yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar