_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dün serverlar açıldıktan sonra moradonda geçen bir konuşma benle ağagiller familyasından biri arasında. -ağa elixir +8i satıyomusun --nayır.. -ağa 65gb veririm o stafa. ben bikerede parayı veririm sende stafı --onu nasıl becereceksin -ağa bende para çok. ben intle mp kaç istiyo onu söyle lvl yetmeyebilir. --olm siz bu lvl de bu parayı nerden buluyosunuz -dupe ağa. ama silinmemiş paramız. 10charın yan charlarıda dahil para dolu işte muhabbet böyle. boşuna uğraşıyoruz boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ohaaa yaawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 only lol xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aslnda basacksn bi tane elixir +8 dupe alacksn parasnı ilk dupe wipe da gideck olack biteck o nasl olsa dupe yapıo bari kazanan sen ol :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben de 1 arkadaşa 3 tane +7 shelli +8 chitin set(rouge) ile değişmek istediğimi söyledim cvp; -+8 bulamazsin 1 sene beklersin - bulursan aklinda olsun -sat bana shelleri -bana para diil +8 chitin lazim baba -aklimda olsun -sende pp var mi? -ben o itemi inventoryde tutmam,bende şu var bu var o var(en baba itemleri sayiyor) -varsa demiştim -bende 12 charda full para/item dolu,tüm aresi çekiyorum uniq birakmiyorum ortada -neden yapiyorsun ayip diil mi? -ne ayibi ezikleri item sahibi yapayim da güçlensinler mi?????(bu zihniyet bizi itemsiz bomboş birakti)-daha doğru dürüst uniq itemimiz bile yok,hatta görmedik çoğunu...yuh diyorum bu hayvan sürüsüne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyun için oyun oynuyor adamlar öyle eğleniyorlar bırakın eğlensinler ;) attila kesip pp ve elemental neck düşürmemide engelleyemezler ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 malesef atila keserken lamenti lureliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 düşebilecek itemin hırsı gözünü bürümediyse o lure lar bile farklı bir zevk katıyor oyuna.. yani en azından benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar