Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

troy guildini iyi tanıyın (burning legion) !!!

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

bence bu tip yazıların buraya yazılmasında bir sorun yok; kötüleme tadında olmadığı sürece tabii. bu yazıda bir miktar kötüleme çabası sezdiğimi de söylemeden geçmeyeyim ama.

ayrıca;

"biz bu guildi düşük lvllara yada yeşil setli lvl60 lara yardım etmek için kurmadık ben bu oyuna para veriyorum ve bu paranın karşılığını end game instance larda sorun çıkarmayacak insanlarla oynarım sadece"

mantığına karşı çıkmışsın ama, bu bir tercih meselesi.

biz de kendi guildimizde yakın bir mantık yürütüyoruz; lvl a veya itema değil ama üyenin düzeyine muhabbetine çok ciddi şekilde bakıyoruz. bu sonuçta bir tercihtir dediğim gibi, ama amaç aynı; guild içi uyumu yakalamak ve ortak hedefler doğrultusunda sorunsuzca oynamak. neden benim oyun tarzıma uymayacak adamla uğraşayım ki ben keyif almak için girdiğim oyunda?

[ mesaj 01 mart 2006, çarşamba - 17:26 tarihinde, nefr tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:27 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

muhattab bile olamıyolar ya benim sakılıcak birşeyim yok boşuna cevap yazıpta rezilliklerinizi ortaya çıkarmayın benim tek amacım ilk attığım postun guild arkadaşlarım tarafından görülmesi malesef sizin yüzünüzden buda olmıycak birazdan kitlicekler gene başardınız tebrikler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ne seviyesi ne duzeyi hakaret ediosun sonra seviyeli olun diyosun, ufaklık. sen kendin atıldım diosun ama foruma hakaret dolu msj attıktan sonra atmaktan beter edilmen lazmdı. kendine yandaş bulma arayısına girme, maden tartısma istiosun baskalarının dusuncelerine saygılı ol inat etme...
son olarak da troy hakkında bir daha kotuleyici bir yazı daha yazma , memnun olmayanlar cıkar kalan sahalar bizim, senin gibi emege hıyanet edecek insanların cıkmasıda bizim icin mutluluk werici, ufaklık
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım yanlış anlama ama ilk mesajını okudum hiçbirşey anlamadım. bir kere daha okudum biraz anlar gibi oldum ama yine anlayamadım. tamam arkadaşlarına haber vermek için açtım diyorsun, burası bir forum diyorsun doğru ama böyle herşey içinde açılması bence doğru değil.

+ olarak,

yaw guild den atılmışsın veya kendin çıkmışsın veya şöyle böyle, olan bitene çare varmı? bırak olan olduğuyla kalsın. kişi kötüde olsa onun kötülüğünü yanlışını böyle ortalığa çıkarma. bırak unut gitsin.

ben yaklaşık 6 aydır wow oynuyorum ve hemen hemen her 3 günde bir böyle olaylarla karşılaşıyorum. her 3 günde böyle postlar açtığımı düşünsene?

böyle bir konu açarak, ne o guild ı kötüleyebilirsin, nede kendini haklı duruma çıkarabilirsin. oyun içinde bir haksızlığa uğradıysan buna yine oyun içinde karşılık verirsin.

umarım yanlış anlamazsın dediklerimi ama, wow'da uzun bir geçmişin varsa ve bu tür olayların her gün olabileceğini biliyorsan, her gün olan birşeyi konuşmak yersiz bence...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu yaşını neden sordun diyosun ?.. 421412 kişiye cevap yazıyosun .. ve maşallah güzel bi cenen var ...

medeni ve aklı başına bi insan böyle önce guild forumlarına ordan da buraya böyle şeyler yazmaz .. adam olan insan once gmle oyun için de konuşur .. aradagıı cevapları alır..ona göre ne yapcagına karar verir..
kimsenin kimseden kaçtıgı yok .. bu senin yaptıgın tamamen çocuklukta ondan sordum canım kardeşim.. bi yerden atılırsın veya cıkarsın ondan sonra atıldıgın yere veya cıkardılgıın yere gıdıp sorarsın bana nıye böyle böyle yaptınız diye ..bu tamamen kendıne yedirememek ve " kedi uzanamadıgı ciğere mındar der " olayıdır.. bak bahar geldi biras çık dolaş .. birşey daha diycem.. bu ne ya 3 gündür her dakka birşeyle uğraşılıyor çıkıyosanız çıkın gider ayak laf sokayım şunu yapayım kasmayın .. insanların huzurunu bozmak sizin için hobi olduysa anlamam orasını ama yeter artık ..

hayırlı günler..

ferr..

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 17:44 tarihinde, nellus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım dediğin için bende sana aynı tavırla yaklaşıyorum arkadaşım amacım 3000 defa söğlediğim gibi orda kalan ve holaylardan haberdar olmayan arkadaşlarımı uyarmak.böyle bir olay olupta başkasının buraya yazı yazma gereği zaten duymaz çünkü büyük ihtimalle guildden ayrılmadan önce ona konuşması için fırsat verilir yada guild forumlarına yazı yazmasına fırsat verilir.

ayrıca yazdıklarımı tam anlayamaman normal ben dediğim gibi olayları az da olsa bilen ve guild için de olan arkadaşlarımın anlaması için yazdım ki onlarda paticik üyesi.

son oalrak rahatsız oluyorsan msj atmassın doğal olarak kendiliğinden aşşağıya düşer topic.yada yetkililere göz atması için haber verirsin.lütfen biraz daha sağduyulu olalım ve mantıklı yaklaşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma sapan konuşma nellus sende sanki çene yok 2 saatir ben olayı uzatmayın dedikçe cvp yazıyorsun.üstelik beni guildden atmaya nasıl yetkiniz oluyor onuda anlamış değilim atmadan önce diğer yetkililere soruldumu bu sizin guildiniz değildi 3 guildin ortak projesiydi ve bana kalsa nopasaran çıkmasaydı bir oylama yapılmasını isterdim.okadar çok dokundu ki bu dediklerim size sürekli saldırıyorsunuz önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sırf senın gıbı holaylardan haberdar olmayanlar için buraya post atmak zorunda hıssedıyorum kendımı ..

istiyosan hepsıne cevap verım ama bunun yerı burası degıl kı .. ordaki tüm holayların nasıl geliştiğini senden çok daha ii bildiğimden eminim ki saten herşeyi maşşallah öyle güsel cevirip kıvırıyosunuz ki insan vay bee diyesi geliyor.. ya neyse çıktın bari edebinle çık .. yahu size artık ne diycem anlamıyorum ki .. biras yıkıcı değil de yapıcı olun .. en azından birileri yapıcı birşeyler yapmaya çalışırken onların işlerini yıkmaya çalışmayın ..
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki öle benden önce bissürü insan ayrılmadı guildden ben durup duruken atıldım.bizimde zaten hiç bi rolümüz yoktu guildde üvertür oalrak duruyoduk mc ye adam bulamassanız bizi alıyodunuz.dostum bizimde guild olarak ordaki hakkımız %33.3 tü tabiki oylama ve demokratik bir ayrışma olsun isterdin ancak sizden beklenebilecek birşey değil bu malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard oyun içerisinde mail diye birşey yapmış.

280 kişi varsa bunların isimlerinide bilirsin ve friend listende eklidir. bunlara mail atabilirsin.

msn den bunlara ulaşabilirsin. hatta msn adresleri varsa hepsine birden tek bir mail atabilirsin. hiç uğraşmazsın. tek bir mail ve tak hepsine gider...
Sosyal ağlarda paylaş

tabi yıkıcı olan biziz nopasaran neden guildden çıkınca sizden kimse doğru düzgün bir tepki vermedi neden yarım ağızla aaa neden gittin be dendi. bırakın bu işleri benim sizle uğraışıcak boş vaktim yok habardar olucaklar olsun yeter ben amacımı yerine getirieyim size inan inansın bize inanan inansın yerterli nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

ironhammer arkadaşım.
inan ben olayları bilen, guild içerisinde olan birisi olarak şu yazdıklarından hiçbirşey anladım. tamami ile karalayıcı bir yazı olmuş.
guildden ayrılanlar olmuştur, girenler olmuştur, sen atılmışsın (ki atılman normaldi).
insanlar guildden ayrılır, herhangi parçalanma veyahut dağılma sözkonusu değildi, sevdiğim ve saydığım bir kimse guildden çıkmayı tercih etti ve arkasından guildden çıkanlar oldu. guild içerisinde herhangi bir oylama vs. sözkonusu değildir, taraf yoktur, guild vardır. tarafların ve kişilerin çıkarları guildden üstün değildir ve üstün tutulmadıda bunu biliyorsun.
bu kısımlarda bir problem yok, olmayacakta, ve lütfen yazmayı bırak çünkü çok sevdiğim insanlarda var çıkanlar arasında, sanki kendini onların temsilcisiymiş gibi onların adınada yazıyormuş gibi guildi kötüleyen şeyler yazma.

her guildden atılan böyle yazılar yazarsa işimiz var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben guildden atılmamı problem yapmadım ki ben çıkacağım kararını almıştım atılmadan önce sadece oyuna girme fırsatım olupta çıkamadım.anlaşılan siz bu yazyı atıldığım için yazdığımı sanmışsınız yazık.yazdığım yazıda doğru olmayan bir şey varsa bu karalıyıcı olur yalan varsa sadece yalan deyin bu yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

birde artık açıklamaktan bıktım lütfen ama lütfen bu yazıyı neden buraya açtığımı ve söğlediklerimin doğruluğunu araştırıpta cvp yazın.inanın guildden çıktığıma en ufak bir üzüntüm yok.yazdıklarım sizi rahatszı edebilir ben gözlemlediklerimi haklı olarak yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

işte arkadaşım yanlışının hala farkında değilsin.

bu konu burning legion general chatine, troy guild chatine yada /w lara dönüyor.

yanlışım varsa söyleyin yalansa yalan deyin diyorsun. aranızda çözmeniz gereken birşeyi herkesle birlikte çözmeye çalışıyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...