Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item stack olayi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6.xx serisinde orb effect taşıyan eşyalarda yazar zaten kırmızı kırmızı "orb effect" diye.
stack=birleşmek diyebiliriz.
2 orb effect canımız dotamızın kurallarına göre birleşmiyor. örneğin satanic'in lifesteal efektiyle sand king'in o creep patlatan abilitysi birlikte çalışmaz, satanic lifesteal özelliğini kaybeder.
ayrıcanak, diyelim satanic ile skadi yaptınız. ikisinden birinin özelliği kaybolucak, ya frost attack yapamayacaksınız ya da lifesteal.
satanic ile skadi yapıcak kadar parayı biriktirip de oyuna devam ediyor olmanız sizinle ilgili kanaatimizi hayli düşürür bi de.
Mesaj tarihi:
yok yani dün biri 2 tane cranium yapmisti ve durmadan stun vuruyordu yani 3 vurustan biri stundi bence bunun %15 lik sansla olmasi cok zor 10dk boyunca :) yani bana göre stack oldu %30 sans ama bugun deneme amacli 5 tane buruza yaptim hileyle(single playerda) onlar stacklanmadi yani %100 critical sansim olmadi iste benim asil sorum o hangi itemlar stacklaniyor
Mesaj tarihi:
balanar ve faceless %50 mi?
slardar demek sitedin balanar derken herhalde :) ve %50 de rüya gibi .. %25 o..
basher lar da tam olarak stack olmuyor birbirlerine eklemezler ama 2 basherın varsa her vurusta 2 kere 100 lük zar attıgını düsün.. 15 ve altı gelirse stun..
tam %30 deil.. binom olasılık dağılımı yapın işte :)
gerçi 6.x de bir kaç şey cıgırından cıktı misal naixin poison sting artık orb effect degil.. satanic yapıp asırı life steal a yada sange , skadi yapıp feci slowa sahip olabilyor :(
  • Yeni Oluştur...