Blackfake Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ruhdöveni silah kardeşliği güz alaca karanlık ejderhaları kış gecesi ejderhaları ilkbahar şafağı ejderhaları ikizlerin zamanı ikizlerin savaşı ikizlerin sınavı ikinci nesil yaz alevi ejderhalari lise bitmez dedik bitti . üni hazırlık bitmez dediler o da bitti bu kitaplar bitmez demişlerdi (yavaş bir okuyucuyum orta sondaydım) o da bitti bu kitaplar bitti bitmesine de son kitabın sonu beni ziyadesiyle okumaya itti ne okuyayım (içimden huma destanı huma destanıı die bir haykırış var ama)sıraya da karsı gelmek ıstemıom napım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dl'ye ara ver ölüm kapısını oku. ilk iki kitap biraz sıkar. üç ve devamı da aşmıştır. zaten weis ve hickman'ın. hep aynı seriyi okumak sağlıklı bişey değil. ara vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 şu noktadan sonra ne okuduğun çok fark etmiyor. seriye başlıyorsan seri içinde doğru sırayı izle yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dragonfire +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 özel bir karaktere ilgin varsa onunla ilgili bir şeyler okuyabilirsin. vinas solamnus güzel kitaptır, dalamar the dark çok güzel kitaptır. huma ile ilgili bir şeyler istiyorsan dediğin gibi legend of huma'yı okuyabilirsin (çok güzel değil ama). "ben şovalyeyim abi" diyorsan knights of the crown'a bakabilirsin ama o da çok iyi bir kitap değildir. bence kendin kitapların içeriklerine şöyle bir bak, ilgini çekeni oku. biraz böyle tek kitaplarla geçiştirdikten sonra da war of souls serisine başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arklara katılıyorum war of soulstan once baska dl kitaplarınıda oku tadı daha güzel olur kryn tarihindeki onemlı olay ve karaterlerı anlatan kıtapları oku kangın alayı favorımdır bu konuda sonra dalamar huma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eh ben abarttim diyordum sen benide gecmissin simdi ingilizcen varmi bilmedigimden ve bu kitaplarin turkcesi cikip cikmadiginida tam bilmediginden birkac tavsiye veririm istersen cok yuklenme dl ye diger serilere goz at derim benim onerim ravenloft kitaplaridir vampire of the mist (sislerin vampiri) i strahd (ben strahd sanirim turkcesi bir vampirin anilariydi) i strahd the war against azalin (ben strahd azalinle savasim) knight of the black rose spectre of the black rose ben bu kitaplara goz atmisdim ozellikle knight of the black rose ve spectre of the black rose u oku cunku lord soth a ne oldugunu merak ediyorsan burdan cevabini alirsin bu kitaplardan sonra war of soulsu okudugundada neler olucagini gorursun :) bunlar bittikden sonra tabi war of souls dragons of a fallen sun dragons of a lost star dragons of a vanished moon bunlari oku tabi daha sonrasinda aralarde gecmisde bu savaslar sirasinda neler olduguna diger diger kitaplari okursun ama asil sira boyle ben su anda amber & ashesi bitirdim ve iron & ashesi pre order ettim super kitap minaya neler oldugunu ogreniyorsun ardindan bunlari okudukdan sonra ok sekilde ilerle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ha bide okumayip tam anlamayanlar icin "ya soth nasi ravenloftdaki dl de degilmiydi?" diyenler icin soth karanlik gucler tarafindan ravenloft dunyasina cekilmisdir burada belli bi sure hikayeleri gecip dl ye war of souls da geri donmusdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vinas solamnus pek guzel diildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 invulon edikle spoiler o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 editlense :p spoilerda sanilmaz pek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 onun spoilerliği kalmamış bilmeyen yok. hatta klasik geğige dönecek olursak m.weis t.hickman o soth kitaplarını dl tarihine göre gerçekleşmemiş sayıyorlar. yani rl'ciler uydurmuşlar bitaraflarından ;) ayrıca inv.in saydığı tüm kitaplar türkçeye çevrildi bununla beraber okuyabileceğin 134(geçmiş olabilir) civarı dl ve dl ile alakalı kitap mevcut(henüz türkçe kısmı 40 falandır sanırsam). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iron & ashes demisim ya o amber & iron olucak bide ama sole bisi var james lowder da wotc yazari ve bu adamin olayi baskasinin karakterleriyle ilgili yazilar yazmak ;p soth onun degil hic bir sekilde ama genede ravenloftla dl arasinda sothun gecisine dagir cok birsey yok ama dusununce [spo id=2252754]sothun kitiarayi aramak icin ruhunun pesinden gidisinden sonra kendini ravenloft dunyasinda buluyor zaten war of soulsda ravenloftdan kurtuldukdan sonra zaten takhissise karsi gelebiliyor onu kabul etmeyip[/spo] belli yerlerde baglantilar var yani genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ejderhanın mızragimi olurmuş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 öeheh ancalagan naaptın yaa... [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 14:58 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar