Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 a-da ba-da a-da ba-da a-da ba-da. haydi tempo. bir-iki. melodiyi bulduk. hareket ettikçe geçer ağrılar, devam. sağa, sola. gülüyorsun; zıpla o zaman! paytak penguenler bize özensin, sağa, sola. - hanfendi beni elektrik çarptı. - boşverin beyfendi, siz de bana çarptınız zaten! beynimdeki en güzel tümör, gökkuşağını öğret bana. umutsuzluk "eşit değildir"miş mutsuzluğa. avuçlarım var palet olmaya aday. iç kanama pahasına duvarda patlayarak öğreneceğim. hayatımdaki "anlatımın akışını bozan cümleyi" buldum. sağa, sola. evet evet, kesin senaryo burada hatalı olmalı. sağa, sola. "cümle başarıyla fırlatıldı efenm." peki şimdi söyle bana: "acı var mı acı?" [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 22:47 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla çenemi tutup "hmm" diye yormak isterdim ama beynim bulandı ya. evek. beyin bulandırtıcı olmuş. sadece düşündüm "acaba ben mi bulamıyorum içindeki derin anlamı, hislerini falan" diye.. bulamadım hala.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tarzını beğendim yaw.güzel olmuş.ilginç....
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ne yaratığı?saeros mu yaratık yoksa?:)yok ya...yazıları güzel bence.içten bir tarzı var.bu yorum genel oldu ama neyse.zaten dakota hakkındaki yorumumu yukarda yapmıştım:d
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 eheh teşekkürler =) rebelution (a.k.a. rabuk, =p) önce scrubs cd'lerini yaz plz pattis.
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yinede garip birisin! öl insanlar görüomusun peki? (geyik tarafım tuttu özür..)
Öne çıkan mesajlar