DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ko yetkillleri sizleri cok seviorum.. düpe vipe dediler eyw. dedik düpe wipe den sonra millet hiç bisey olmamış gibi elinde +8 shard lar miragelerle gezerken benim elimdeki +7 lerden ne istediniz ben onları kendi ellerimle ve basmıştım ya şimdi .. 0 elde var 0 neden ?? 5 aydır her ay gold üyelik alıorum.. bu oyunu hileye hırdavata başvurmadan oynayanlar mı herzaman kaybetmek zorunda.. illaki bizdemi kosp düp ve her türlü illagel yollara mı başvuralım bu oyunda bi yerlere gelmek için.. neden neden... cypher 'den karacabey saygılar sevgiler.. i love gm ı love ko yönetimi . anladınız siz anladınız ..... [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 22:06 tarihinde, DeLi_WeLi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 1000 kere soyledik bu oyunu zevk icin oynucaksanız oynayın gen gral olucam diyosan onume geleni kesicem diyosan illegal yollara basvuracaksın cunku bu oyun legal oyuncunun hakkını vermiyo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çaldırmış olmayasın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 adam chitin +7 set +1kekuri 9 takılar dururken sadece mirageleri caldı öylemi vaybe ne hırsızmış yaf allah aşkına böle saçma cevaplar yazmayın pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe busla basma alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aynen dupe busla basarsan dupe bus + legal item = illagal item asdfasdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hyr busta id tutulmadığı için dupe scrolla basılan itemler silinmiyo wipeta. +6 pr chitin basmıştım ben 5 parça dupe scrollarla.(kendi priestim için). hiçibiri silinmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 blackwinds bi olta attı herkes ona sarıldı dupe busla basılan +6 itemleri neden silmiorlar?? çünkü yok öyle bişey dupe busları bile silemediler gecen wipe da hurafe bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 aynı anda aynı seyden bahsetmişiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://badboyz.10.forumer.com/viewtopic.php?p=747#747 bi bakın ya ağlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 peki bu resimdeki adamı kesebilen varmı ? (grup hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bence yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 grupta kesemezki adam int healer düşünsene bide lvl 65 oldunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 yalan dolan bunlar yaa pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lol gm shelli duymadıysan duy ve gör :) hurafe deil janım sen kafanı yorma daha manyaklarıda var gözümle gördüüm dex 30 lar filam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tabi bi gm verir bi gm siler bunu unutmamak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar