Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bir adamla olympiadaki lvl 63 charımı satmak için anlaştım adam 20 gb ve +0 cs verecekti cs olympiada kimsede yok bu adamda var gösterdide ! önce para sonra char sonra cs idi adam para verdi msn ve charı verdim msn deişti cs i at dedim charın şifreyi falanda verdim adam cs i vermem dio uüraştırma dio bannlatırım seni dio bu charında gider dio ya napcam kafayı yemek üzereyim jeuskane yaktı beni sizide yakmasın :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 s.klemio kimse :(( 63 lvl charım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 adam gibi oynayana kimse bir şey yapmıyor oyunda. inanmıyorsan gözden geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hata sende kenju bu oyunda kimseye guvenmeyecegini (reelden tanıdıkların harıc)anlamamısın yuzyuze yapıcaktın satısı kabul etmiyosa bye bye 1 cs icin giden emegine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lan salak ne sacmaliyosun sen bn kimseden car mar almadim aptal bebe sen daha ne halt yedigini bilmiyosun adimi kullanma orda burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ozelime attigin mesajda bu salak sen sabah kahvaltida ne yedigini biliyon mu ki seni kimin dudkledigini bilicen tarih: 2006-02-27 [ duruyor ][ mesajı sil ] [ mesaj gönder ] [ engelle ] -------------------------------------------------------------------------------- ii oku kardeşim altınıda oku satıldı char.. cs +0 +7 raptor verdiler yarın alıs verişi yapcaz varmı sende bunlardan daha ii bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bidaha salak salak isler yapip millete iftira atma bni taniyan tanir iste sc side burda http://img451.imageshack.us/my.php?image=untitled6li.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 off kafamı kaldı tmm sus amonra7 10 kişi pm atıor bana sat die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 salak dediin adama ben alıcıyım deme kes sesini. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 adamın adı amonra7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sen afadersinde ne mal herifsin ya arkadaslar olay şu dedimki 20 gb verjem şifre deişejem cs +0 ıda vereceğim dedim mailin şifresini aldıım değiştim 20 gb de verdim bu arada öle anlaştık onla sonra siteye girdim oyunda kabul ettiği şifreyi sitede kabul etmedi doğal olarak şifre resetleyemedim adam al mailini geri veriim diyorum geliyor buraya bunu yazıyor harbiden çocukmuş bu harbi salaksın sen herkesin içinde vereyim maili kabul ediomusun herkes denesin ve bana ben onu satarım diyor şimdi kim dolandırmak istiyor söleyin şifre restart yememiş charı kim alır sölermisiniz????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ee hadi söle vereyim diyorum geri allahım ya çoluk çocukla uraşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 asfashdgaslda mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 milo mal olan kim burda söle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 [email protected] adresini bilenler yazsın bi ters legit olmayan item sattığımı birini dolandırdığımı gören sölesin areste 561651651561 kişiye mal sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hem 20 gb nin üstüne yatıosun hemde gelmiş ne diosun salaksın sen gece halledecem şifre deişmeye çalışajam gm lere ulaşıp dedim sana sen ne diosun deişmeyen şifreye ne die para veriim sen 20 gb ye yattın ayıp be adam zanettim seni salaksın harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 alıpta kacanmı 20gb yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kenjuro nun daha önce böyle vakalarının oldugunu bizzat şahit oldum =) alıp kaçma olayları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lam kenjuro erkeksen delikanlıysan yaz buraya verdiğin id 38 lvl rogue şimdi ağla işte haline :) bidası kaybetjen zuahuahua sen yanlış adamla uraştın metalstyl3_40 bana verdiği id şifreside 4lqamx2s4 lam ne şerefsiz adamlar var ya bide hadi dolandırıon nie forumda dolanırılmış ayağı yapıorsun be mal herif ama bidası unut olimpiadaki warirorunu zuhauhau salak herif harbi salaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kuzenimin kasamdaki rogue +1 fp lere muhtaç olupda bana açtığı ve şifresini bildiği charımın kasasında acid pot a kadar soymasından sonra bana herşey bu oyun içinde ve dışında caiz gibi gelior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lan varmı elinde seni dolandırdııma dair ss neyse öbür charıda sattım ister bannlat ne yaparsan yap silk road oynayacam a.q iti charı çaldın konusursun sen. hiç siklemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 mal arkadasım 20 gb sadaka olsun seninde ne mal oldugunu millet bilsin.. 38 lik rogue veriosun şifre degişmiyor ondan once ben yazayım die konu acıyosun. 20 gb o adama koymaz sen tam bir malsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kenju charı benim bi arkadaşıma sattı 20 gb ile birlikte real paraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar