hakan_06_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 burası ne için arkadaşlar birbirimize yardım etmek içi değilmi burası böyle bir yer değildi eskiden bir topic açsam her pati üyesi yardım cı olmaya çalışırdı şimdi ise 1 kişi olmaz bu kadar aresmajere nin banlanmsı ben ce çok saçma onun kimseye bir faydası yoktu die biliorum ona 175 kişi mesaj yazmış bana 1 kişi ben bilgi almak için topic açmışım o adam laf olsun die topic açmış ne yaptığınızı bilin arkdaşlar burayı ii bilirdim ama öle bir yer olmadığını öğrendim eskiden burda oyundan anlayanlar wardı şimdi de dedikoducular basmış yundan anlayan lar nerde bu yardımcı olmaya çalışanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eskidenmiş kardeş onlar ama biz hala beklioruz belki mod.lar dönünce tekrar düzelir burası da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hakan belki dediklerinde haklısın ama buradaki kullanıcılarn hepsi uskocu neredeyse o yzden japko hakknda bilgi alamadn dier topiclere gelnce çok sorun war ama en kısa zamnda düzelr inş. bnde çok isyan ettm ama modlarnda işi zor sistem tam oturnca zatn küfür we gereksz topicler ban we benzerleriyle engellenir bunn bi an önce olmasını dileyelim yetr ( şimdi kenjuro çıkıp jiber mod olmaya heveslisin der xd kenjuro abi kızma konu buydu :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ji_ber benim amacım japko için değil anlatamadım galiba yani herkes dedikodu ya önem göstermeye basşladı şuraya yazsam 'beyler şu adam dupe ci' die 1293810 tane mesaj atarlar benim isyanım ilgisizlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hakan sadece öle olsa ii şu adam dupeci die başlayp birbirlerine sayıyolar ben bu konuyla ilgili topic açtm karakediyle biraz tartışır gbi oldk ama o da haklı tek başına bişey yapamaz test aşaması biter bitmez bnce o da modları düzenleyp ayar verirler patiye inş. burial gelr ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 en içten dileklerile isterim eski yetkllerin we pati cilerin gelmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 burda benim açtıgım topic çekiştirme sorununu ve yardımcı olmuyorlar die kimseyi çekiştirme hakkın yok eskidende patide yardım istendiginde birçok msjlar dalga gecici gibiydi ve benim actıgım başlıkta hem banlandıgını hemde tos un ney oldugunu ögrenmekti orda tos ney die yazmışım bilip bilmeden laf atma herkes herşeyi bilemes herşeye yardım edemes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar