ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dupe wipedan çıplak kalanlar anvil başına toplanıp +lamaya başlamışlar benden söylemesi item alırken dikkat edin (moradonda 100 kişi varsa 80'i anvilin başında 10'u da dupelediklerini satıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 item alırken nasıl dikkat edebiliriz ki ayrıca bu duper arkadaşlara saygı duydum nasıl bu kadar çok yöntem geliştiriyolar hala anlamadım xd yeni patchle eski yöntemler kalkıo 1 saat snra yenilerini buluyorlar lol :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya alırken +1 alıcan artık kendin basacan ya da cok ii tanıdıklarından alıcan ya da hiç almıycan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 işte sorun orada bu gidşle hiç bişey alamayacz wlla ben oturup +8 basamm vaktm yok tanıdkta bulamıyosn istediğin itemi usko iice ters yola sapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 jiber coşmuşsun ne diyim her topictesin valla :d beramusa gelince cidden dupe var bakıyorum bütün tezgahlarda enion bow tamam rastlantı dicem ama hepside +3 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 cobra226 patinn eski üyesi olsaydn bni tanrdn her önüne gelen yardm etmek için 100 post bırakamıo gnde xd bn patiyi sefiom buradaki muhhabete hiç bi yerde yoktu inş. yeniden yakalarz ortamı onu bekliyorm( zatn her girdğm formda max. msj sayısına ulaşıyorm en son girdğm forumda 1 ayda 4k post bırktm geyiği ve muhhabeti severm de :) ) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 20:31 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 merak etme ben eskiyim aslında ama çok aktif bi kullanıcı değilim daha çok okumayı seviyorum cevaplamaktansa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar