paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, bu eblek bakışlı araç da nedir böyle yarabbim! porsche gibi baksın, avant gibi dursun ama cls gibi havası olsun. kaldı ki bi .ok olamamış bence :) porsche de sapıtıyor. nedir bu avrupadaki sapıtma eğilimi?!? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 iste bu an benim icin porsche un masseratilestigi andir. porsche efsanesi sona ermistir beyler. zaten suv cikartarak icine etmislerdi bitiriyorlar. ben bundan sonra porsche tan ticari arac bekliyorum. Muhtemelen yakinda dizelde yaparlar. porsche doblo ile yollarin krali olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sakin olun ya :) bu resimler daha aracın "zigot hali" Cayenne'in ilk renderlarını gördüümde "oha be bu ne iirenç" demiştim. Sonuç ortada. Daha çok değişir görünümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, bir efsaneye daha su söküp kaçırıyorlar. ferrari buna cevaben ne yapacak onu merak ediyorum :P saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 porsche dizel degil de cayenne'in hybrid versiyonunu cikaracak 1 2 seneye kadar :) motoru da vw ile ortak yapacaklar ayrica lamborghini de suv cikaracakmis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 umarım Ferrari bunları kaale almayıp olduğu gibi kalır. (kalmalı da zaten.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ferrari'nin suv olayina girecegini zannetmiyorum cunku nasil olsa italyan devleti ve bircok firma tarafindan destekleniyorlar kar zarar problemleri yok, imaji bozmak istemezler. Ama yine de emin olamiyor insan isin ucunda yuklu miktarda para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ferrari LPG ile çalışan station-wagon araç yapacakmış gelen talep doğrultusunda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, ferrari de fiat grubunda değil mi? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o ihtiyacı Fiat ve Alfo Romeo gideriyo zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, alacağım bir dondurma arabası, o olacak yani. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yok benim planım kendim yapmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, yapıcan bir sabun kutusu, dolanacaksın yokuşlarda :) not: sabun kutusu motorsuz hafif araba tasarımları olup, yokuş aşağı en kısa sürede inmeyi amaçlıyan yarışmaları vardır. son yıllarda sentetik ve mühendislik malzemelerinin gelişi ile tasarımlar son derece modern hal almışlardır. amerikada geleneksel yarışmaları vardır. neden sabun kutusu? çünkü ilk tasarımlar sabun kutusuna benzer dikdörtgenler prizmasına benzeyen araçlardır. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ferrari fiat grubunda ama fiat da ekonomik krizde, ilk defa bu sene kara gectiler galiba. kendi ayaklari uzerinde duramayan firmalar bunlar. Mercedes, BMW Grup, VW Grup uzerine sirket tanimam dunyada :) En buyugu tabii ki VW Grup ama hisseleri o kadar daginik ki kimin eli kimin cebinde beli degil, biraz kara para da donuyor VW Grup'ta ;P VW Grup ile Porsche kardes firma ikisi de kuruldugundan beri, porsche dayanamadi artik dedi ben vw'nin butun kacak gocek hisselerini aliyorum vw tekrar anavatana donsun :) 3 milyar dolar gibi bir paraya yuzde 20sine yakinini satin alacakti ne oldu bilmiyorum. boyle karisti isler. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 18:02 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bir de bu 3 firmanin ARGE'ye harcadigi parayi baska hicbir otomotiv firmasi harcamiyor. Devamli kardan zarar halindeler bu yuzden, ya da BMW disinda diyelim onun baya iyi satislari( O da malzemeden kisti gerci ici dokuluyo :).Mercedes en son bilmem kac bin isciyi cikardi isten. Masraftan kismak icin MB - VW ortak olacakti ama o iste de anlasamadilar galiba. Cunku iki firmanin da sorunlari ayni, ayni sorunlar uzerine kurulan ortaklik bir sonuc getirmez. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:55 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu arada vw yerine vw-audi yazmak daha mantikli cunku ikisinde de birbirlerinin hisseleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 selam, hatta bildiğim kadarıyla bir kısım audi hissesi mercedes elindeydi ama son durum nedir bilmiyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar