Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba aldım...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

iste bu an benim icin porsche un masseratilestigi andir.

porsche efsanesi sona ermistir beyler. zaten suv cikartarak icine etmislerdi bitiriyorlar.

ben bundan sonra porsche tan ticari arac bekliyorum. Muhtemelen yakinda dizelde yaparlar. porsche doblo ile yollarin krali olursunuz
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

yapıcan bir sabun kutusu, dolanacaksın yokuşlarda :)

not: sabun kutusu motorsuz hafif araba tasarımları olup, yokuş aşağı en kısa sürede inmeyi amaçlıyan yarışmaları vardır. son yıllarda sentetik ve mühendislik malzemelerinin gelişi ile tasarımlar son derece modern hal almışlardır. amerikada geleneksel yarışmaları vardır. neden sabun kutusu? çünkü ilk tasarımlar sabun kutusuna benzer dikdörtgenler prizmasına benzeyen araçlardır.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ferrari fiat grubunda ama fiat da ekonomik krizde, ilk defa bu sene kara gectiler galiba. kendi ayaklari uzerinde duramayan firmalar bunlar. Mercedes, BMW Grup, VW Grup uzerine sirket tanimam dunyada :) En buyugu tabii ki VW Grup ama hisseleri o kadar daginik ki kimin eli kimin cebinde beli degil, biraz kara para da donuyor VW Grup'ta ;P VW Grup ile Porsche kardes firma ikisi de kuruldugundan beri, porsche dayanamadi artik dedi ben vw'nin butun kacak gocek hisselerini aliyorum vw tekrar anavatana donsun :) 3 milyar dolar gibi bir paraya yuzde 20sine yakinini satin alacakti ne oldu bilmiyorum. boyle karisti isler.

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 18:02 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bu 3 firmanin ARGE'ye harcadigi parayi baska hicbir otomotiv firmasi harcamiyor. Devamli kardan zarar halindeler bu yuzden, ya da BMW disinda diyelim onun baya iyi satislari( O da malzemeden kisti gerci ici dokuluyo :).Mercedes en son bilmem kac bin isciyi cikardi isten. Masraftan kismak icin MB - VW ortak olacakti ama o iste de anlasamadilar galiba. Cunku iki firmanin da sorunlari ayni, ayni sorunlar uzerine kurulan ortaklik bir sonuc getirmez.

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 17:55 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...