matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 para benim tahminim eger audi a5 in sedanini yaparsa a4 u volvo s40 grubuna cekecekler. o sinifta bir araclari yok. a5 ide mercedes c serisi bmw 3 serisinde konumlandircaklar. Cunku mercedes c serisi Mercedes E serisi arasinda bir araba yapmak akillica degil. Pazar i olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 a5 coupe olacak sadece ve a6 coupe'nin yerine gececek diye biliyorum. ayni 6 serisi sadece coupe ve 7 serisinin coupe'si diye gectigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Flaş Flaş Flaş Yeni TT hakkında Audi yarın (8 mart) açıklama yapıcakmış ve ilk gösterilen model büyük ihtimalle TT coupé olacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selam, vallahi ben de takip edemez oldum.bekleyip görmek en iyisi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 http://www.audi.com/TT Audi şimdilik bu kadarıyla yetinmiş ama TT geldi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selam, çok şey anladım da gördüklerimden :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben de :) daha fazla şey beklerdim audiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selam, illa ki gizem yapacaklar. 'aha budur' demek amma zor geliyor adamlara. merak içersinde bekliyoruz :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 eski tt çok iyiydi 225 beygir olanını kullanma imkanım da olmuştu bütün bakışları sizde topluyor :) yenisi eskisi kadar iddialı olabilecek mi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bi önceki sayfada A5 coupe olacak denmiş Nuvolari'ye. A5 olayını bilmem ama b bu araba biraz değişiklik ile (konsept ne de olsa) seneye A4 coupé olarak çıkıcak. Seneye A4 toplu bi makyajdan geçicek ve bu coupé de bu makyaj ile birlikte satışa sunulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 selam, minik, orta, büyük, hayvani, jip, suv. bu sınıfların sedan, coupe, cabrio, station'ları olmalı. bunun haricinde halt yiyenler asılmalı. manyak ettiler beni ne neye denk, hangi sınıfa dahil. çakacam bombayı almanyaya o olacak sonunda. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 valla firmalar ne mantıktır anlamadım, sınıflarını kaydırıyolar. BMW 3 serisini büyüttü, Audi A5 diyonuz, Volvo da S60'ı üretimden kaldırıyomuş yerine S80 kalıcak diyolar. (S80'nin yerine S100 falan gibi bişey çıkacak) Bu volvo işi S60'ın BMW 5 serisi vs. arabalara rakip olması için üretilmesine rağmen pazarda çok iyi bi yer edinememesindenmiş. Eğer bu haber doğruysa o zaman S80 biraz ufalır heralde. Volvo'da işler bayaa yoğunmuş zaten :) 3 yılda bi sürü sınıfa giriş yapıyolar. S30 falan gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 s60 anca bmw 3 serisiyle yarasabilecek bir arabaydi s80 ise doverler adami 7 serisi ile falan karsilastirirsaniz. o yuzden volvoun bu isi yapmasi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Karşılaştırmıyorum, Volvonun amacı S60'ın 5 serisine, S80'in 7 serisine vs. rakip olmasıydı. Tabii yalan oldu :) ama artık bunu becericekler gibi görünüyo. (S100 çıkıp, S60 ortadan kalkarsa yani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 s100 degil s120 olmali s40 s80 s120:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hehehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, bir volvo kalmıştı işin içine etmeyen. onlarda sınıf kaydırmaya başladı. tanrı saab'ı korusun :) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Allam herkes mi şaşırdı yahu.... Bilgisayar sektörüne çevirdiler araba sektörünü, kendimi MMX'in hemen ardından P2 patlamış yetmemiş 4 ayda 20 kere model değişmiş vs vs gibi hissediyorum. S60 T5 almak idealindeki bir insanken artık Volvo Globetrotter XL almaya karar verdim, otomotivden iş çıkmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 selam, 1.nokia ve cep telefonu piyasası 2.intel ve amd'nin sayesinde karman çorman olan cpu pazarı 3.otomobil segment ve sınıf karmaşası anlaşılması en zorlar. bence R&D bölümlerinde kadın parmağı var :P hatta tasarımda bile. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben buraya neden msj atmamisim bilmiyorum da dodge viper düskünlügüm var yani koyayim hemen bi resim bu rengi istiyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi dodge viper dedigin mavi renk beyaz seritli ya da kirmizi renk beyaz seritli olsun bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Valla gri renkli Viper caiz değildir :) Tam ben de diyecektim mavi üstü beyaz şerit eyvallah da gri pek olmamış deyü. Sarı, gri ve siyah (bir de 2000-2001 serisinde metalik hacı yeşili var) viperları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Para hatırlarsan Volvonun sadece kadınlar tarafından tasarlanan bi konsepti var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 simdi volvonun bu isi yapmasi gerekiyordu cunku ne s60 nede s80 istenen basariya ulasamadi. her ne kadar biz kucuk modelleri gorsekte araba firmalari esas olarak buyuk modellerden kar ederler. Kucuklerden surumden kazanma mantigi calisir. s60 zaten ne idugu belirsiz bir arabaydi. Guya 5 serisi rakibiydi ama 3 serisiyle zor bas ediyordu. S80 e gelince 5 serisi gibi bir arabaydi. simdi soyle bir durum olustu yalniz. bmw s40 segmentini assagiya kaydirdi. Eski kasasi 3 serisiyle kapisan s40 artik daha alt bir segmentte. Bence volvo bir ara model daha dusunebilir. Veya s60 i yenileyip tamamen bu segmentte monte edebilir. s100 cikartip ne yapacak onuda merak ediyorum. Malumunuz volvo elektronik ozurludur. Luks siniflardaki araclarda tamamen elektronik saheseri. Yani volvo yine en saglam araba benim derse kimse donup bakmaz. Nedenide bu en ust siniftaki araclar zaten saglam otesi onlardaki esas mevzu saglamlik degil teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Volvo-BMW-Mercedes-Audi vs. kapışması bi yana, buyrun burdan yakın dedirten bişey daha: Porsche Panamera... İsminin bu olacağı ve çıkacağı henüz kesin değil ama uzun süredir böyle Porschelerin çıkacağı konuşuluyordu. (mesela ufak hatchback bi Porsche. Ama benim bahsettiğim bu değil şimdi.) Bu yeni Porsche, öncekilere hiç benzemiyor. 4 kapılı, büyük ihtimalle Cayenne'de kullanılan motoru kullanan bi CLS sınıfı (4 kapılı coupé) araç..[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:22 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar