matama Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abi enzo cikarken bir tek sey dendi. ferrari olarak ilk defa estetige onem vermedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben de f-50 gibi bir arabanın dizaynında oturtup dünyanın en baba 12 "car designer" takılan adamını çalıştıran ferrari'nin bir sonraki "süper araba"sını yaparken "efenim estetik kaygısı olmadan çalıştık" demesini anlamıyorum, açıkçası o açıklamayı ben de duyduğumda bir yerimle gülmüştüm ferrariye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 o lafın nerede ne zaman söylendiğini gösterir misiniz bana? eğer doğruysa o yetkiliye şantaj falan yapıcam da... Ferrari Enzo'da gayet te zamanının ilerisinde bi tasarım var. O aerodinamiyi sağlarken aracı estetik tutmak her tasarımcının becericeği iş değil. Ama ben o yeni yöneticinin Ferrari geleneğini bozup 60. yılında çıkarmamasına ve F 60 dememesine kıl oldum. (viper'ı savunacam derken Enzoya da laf ettiniz ya öeh be :P) [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 00:36 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hand enzo ferarrinin olumune cikmis bir arabadir. cok afedersin ama ferrari f15bin den bile onemlidir. bu lafi bir daha ferrari severlerin arasinda soleme saglam dayak yersin:) yalniz adamlarda kendileri acikladi bu kadar yere basan bu kadar hizli giden bir araba icin designdan odun vermek zorundaydik diye. Saleem falan guzel araba ama enzonun yaninda hikaye. Simdi diyeceksin oda ayni hizda gidiyor ama kontrolu enzoyla karsilastirilamaz. Zaten icinde klimasi bile olmayan bir araba enzo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Enzoda klima var. Bi de şimdi anlaşıldı, dediğin şey, o yetkililerin demek istediği ve dediği değil tam olarak. O kadar sıradışı tasarımı görünce afallayıp korkan, Ferrari'ye yakışmadığını düşünenlerin abartması sadece. Orada Ferrarinin dediği şey, F50deki gibi daha kusursuz estetik görünüm, bu araç için istediğimiz sürüş karakterini sağlayamıyordu, bu yüzden daha işlevsel, ama halen bir Ferrari olan Enzoyu yarattık diodu. Hatta Bi firma var adını hatırlamıyorum, o aerodinamik işlevsellik olayını öyle bi abartmışardı ki araba böcek gibiydi resmen. Enzodan bikaç ay soora ortaya çıktı. O aracın dizaynda ipler kopmuştu işte. Enzoda değil. (bi bakiim umarım bulurum ama hiç hatırlamıyorum adını falan şimdi) Bi de Saleen S7 sadece öküz gibi gider :D kompozit malzemeyle aerodinamisi yeterli bi şase yapıp buna kendi mühendisliklerini katarak ve Mercedesten motor alarak :) yapılan bi araç. Hatta içi de Z3ten çalıntı :P (sanki lego yapıyolar öyle bi anlattım ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 dediğim ucubeyi ararken başka bi tane buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tekrar check et abi enzoda klima yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hahaha mr_hand o araba nedir ya öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 paganini zonda zontası olabilir mi? o da dünyanın en hızlı arabalarından ama tam bir böcük. ben laf ederim, ferrariye ve jeremy'e kılım, viper savunacağımdan değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yok cafein, dediim arabayı görsen anlardın demek istediimi dün aradım yahoo ve googleda da bulamadım :p ezilmiş böcek gibi :) pagani zondanın yine ele gelir bi yanı var. enzoda klima da var matama. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 11:54 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 enzonun camları otomatik değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 değildi yanlış hatırlamıyosam. F50de de yoktu. Ağırlık yapıyo motoru falan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 iyide bu klima degil kalorifer diye biliyorum o yuzden dedim klima yok. Ekstra agirlik yapiyor demislerdi camlar otomatik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selam, abi konuyu okuyunca dağıldım resmen :) yarım sayfada amma konu tartışılmış :) a8'in bu sene yenilenmesi zor. tahminimce 2008 modeli tasarlayıp sunarlar pazara. bir de marka imajı denen faktör var cls olayında. süper lüks bir araçta üç kollu yıldız her zaman için w logosundan daha fazla sükse yapacak ve ilgi çekecektir. bunun nedeni markaların geçmişten itibaren gelen marka imaj ve çizgileri. eğer vw lüks sınıfa oynamak istiyorsa, insanların kafasındaki imajın silinmesi için uzun süre beklemeleri gerekecek. 300c olayına gelirsek; aynı motorlar a6'da da olduğu için audi açısından bir problem yok :d matama'nın viper yorumuna hayran kaldım :) genel bir karar çıksa da tüm markalar yeni modellerini aynı anda pazara sunsa. böylece daha rahat kıyas yapabilirdik :) matama okuduğum haber doğru mu? mercedes olayı :( ühühühüü saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya cls merc olduğu için pahalı tamam. o arabanın olayı 4 kapılı coupé olmaktan başka bişey değil. vw de kendi payını almak istiyo bu yeni pazardan o kadar. tabii vw olduğu için de ucuz da olacak. (golf alıcak paradan bahsetmiyorum tabi) para kaçırdım matamanın söyledii hangi mercedes haberi yaw? (bu arada yeni gl geliyo ve g serisi gibi "kutu" değil) ek : bu topic pati camiasına örnek olsun; alakasız bi topic böyle devam ettirilir :p [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 18:44 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selam, matama a6'sını boşayıp, mercedes alıyormuş :( gl de nedir ki? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gl budur: o kutu gibi G serisinin yanında daha gelişmiş bi seri olacak bu :) tüm güvenlik sistemleri birbirleriyle etkileşimde falan. 3 sıra koltuk var. Uçmuşlar yani... [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 18:43 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Klima değil o A.C yazmıyor. Kalorifer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 abi dogru cunku audi bitti:) yapsin cls gibin araba almiyan adi veya 6 serisi gibi arabalr:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Enzoda klima vaaaaaaarrr. şurda reklamdan sonraki yeri okuyun mesela : http://www.automobilemag.com/reviews/coupes/0210_ferrari_enzo/index2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 selam, artık kısaltmalar havada uçuştuğu için neyin ne olduğunu anlayamaz oldum :) merco gl desene güzel kardeşim =) vallahi 'cls gibi model niye yapmıyorsunzu? bakın bir audi kullanıcısını yitirdik bu yüzden' tarzı mail yazarsam audi benim mail adresime ban koyacak :d a4 sınıfı hariç otomobiller bana güzel geliyor ama nedense kullanabileceğim bir araç gibi gelmiyorlar. buna jipler hede hödöler de dahil. yol veya trafik haricinde bir etken bu. yani kullanacağım aracın her köşesinde hakimiyetim olabilmeli benim. park sensörü değil, bizzat geriye dönüp tahminlerle park etmek isterim ben. anlatılmaz yaşanır sınıfında bir hissiyat :) her marka artık ayrı bir sınıf çıkarmaya başladı. ipin ucu kaçtı gibi birşey. artık herkes tuttuğunu oldu ortam. cls sınıfı bir aracın audi markasından çıkacağını sanmam. muhafazakar yapısına ters diyeceğim olmayacak ama o çizgi şuan için pek düşündükleri bir tasarım değil sanıyorsam. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet para burda dooru sölüyosun :) en azından VW o tür bi araç yapmadan Audi'nin yapmayacağı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yalniz beyler birsey diyecegim yeni mercedes s serisi bugun evin onunde park etmisti. onu guzel arkasini begenmiyorum ama birsey diyecem hic bu kadar dikkat li bakmamistim. Abi o arabanin yandan durusu nedir ya. nasil biri yapmis inanilmaz guzel. asik oldum desem yeridir. Tamam ferrarinin falan onu guzel gozukuyor ama profilden bu kadar guzel bir araba olabilecigine inanmazdim cok guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gl ye kafam girsin dangalak mercedes iki tane fazla saticam diye yillarin tarihini yikiyor. G serisinin ne alakasi var bu gl ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 G serisiyle alakası şu, G serisi mercedesin devasa ve ultra lüks jipiydi, şimdi bi de o G serisinin yanında daha da lüks bi seri olan GL çıkıyo işte. Gye ellemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar